Libra Internet Bank devine prima bancă din România care va oferi un produs dedicat dezvoltatorilor imobiliari care construiesc clădiri certificate Green Homes

Comunicate de presă / 3 august 2021

Libra Internet Bank devine prima bancă din România care va oferi un produs dedicat dezvoltatorilor imobiliari care construiesc clădiri certificate Green Homes

Consiliul Român pentru Clădiri Verzi (ROGBC) şi Libra Internet Bank au încheiat un parteneriat strategic, în urma căruia banca va lansa în premieră pentru piaţa din România un produs dedicat dezvoltatorilor imobiliari care vor construi Clădiri Verzi, conform unui comunicat remis redacţiei.

Totodată, Libra Internet Bank va facilita accesul persoanelor fizice la astfel de locuinţe verzi, prin acordarea de finanţări cu dobânzi reduse pentru aceste achiziţii. Dincolo de costurile mai mici de finanţare, aceşti clienţi se vor putea bucura şi de un alt mare beneficiu: cel mai mic preţ posibil pentru întreţinere, datorită construirii inteligente cu grijă faţă de mediul înconjurător şi a utilizării resurselor de energie alternativă.

"Parteneriatul cu Libra Internet Bank va contribui atât la creşterea pieţelor imobiliare şi bancare, cât şi la programul nostru de informare şi conştientizare referitor la grija faţă de mediul înconjurător, prin construirea în mod responsabil. Oamenii vor trăi mai sănătos într-o Clădire Verde certificată, calitatea vieţii de aici fiind net superioară faţă de clădirile obişnuite", a declarat Andrei Botiş, Preşedinte al Consiliului Român pentru Clădiri Verzi.

"Suntem specializaţi în oferirea de soluţii de finanţare pentru dezvoltatorii imobiliari, alături de care suntem de 7 ani. În baza acestui parteneriat inovator, le vom oferi dezvoltatorilor imobiliari oportunitatea de finanţare de care aveau nevoie pentru construirea clădirilor verzi, prin lansarea, în curând, a unui produs dedicat, unic pe piaţa din România. În plus, vom facilita accesul clienţilor persoane fizice la aceste locuinţe sustenabile, realizate la cele mai înalte standarde de mediu şi eficienţă energetică", a declarat Emil Bituleanu, Director General al Libra Internet Bank.

Libra Internet Bank, membră a grupului american de investiţii New Century Holdings, este una dintre cele mai dinamice bănci din România în ultimii ani, fiind specializată în domenii precum profesiile liberale, dezvoltatorii imobiliari şi agribusiness-ul. Banca acordă o atenţie deosebită tehnologiei moderne şi parteneriatelor cu fintech-urile.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb