Licitaţie pentru un proiect de 6 milioane lei, pe final de an, la Galaţi

ANA FELEA
Miscellanea / 29 decembrie 2023

Licitaţie pentru un proiect de 6 milioane lei, pe final de an, la Galaţi

O clădire emblematică din municipiul Galaţi urmează să fie renovată cu fonduri obţinute prin PNRR. Este vorba despre fostul cinematograf "Flacăra", pentru care Primăria municipiului Galaţi a anunţat că a fost lansată licitaţia pentru contractul de renovare a clădirii.

"După ce municipalitatea a reuşit preluarea imobilului de la RADEF şi a obţinut o parte din finanţare prin PNRR, clădirea fostului cinematograf Flacăra va fi renovată şi va primi o nouă destinaţie pentru comunitate", a anunţat Primăria Galaţi.

Valoarea estimată a contractului "Renovarea energetică a imobilului din str. Henri Coandă, nr. 7 (fost cinematograf Flacăra)" este de circa 6 milioane de lei, iar data limită pentru depunerea ofertelor este 19 ianuarie 2024.

"Principalele lucrări vizează reabilitarea termică a elementelor de anvelopă a clădirii, reabilitarea termică a sistemului de încălzire/a sistemului de furnizare a apei calde de consum, instalarea/reabilitarea/modernizarea sistemelor de climatizare şi/sau ventilare mecanică pentru asigurarea calităţii aerului interior, reabilitarea/modernizarea instalaţiei de iluminat, instalarea unor sisteme alternative de producere a energiei electrice şi termice etc. Finanţarea asigurată în cadrul PNRR este de în valoare de circa 2,4 milioane de lei", se arată în comunicatul de presă trimis de Primăria Galaţi.

După preluarea în urmă cu doi ani a fostelor cinematografe de la RADEF, Primăria municipiului Galaţi a reuşit să obţină contracte de finanţare prin PNRR pentru derularea lucrărilor de modernizare a clădirilor fostelor cinematografe "Dacia", "Flacăra" şi "Ţiglina", care au ajuns într-o stare avansată de degradare.

În prezent, se analizează diverse posibilităţi privind destinaţia acestor clădiri. Astfel, în clădirea fostului cinematograf "Dacia" ar putea funcţiona un centru de robotică, la "Flacăra" s-ar putea desfăşura diferite evenimente socio-culturale, iar "Ţiglina" ar putea găzdui Teatrul pentru copii şi tineret.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

14 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9761
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5124
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2344
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7993
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.8318

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb