Licitaţie Publică pentru Proprietate Imobiliară Nerezidenţială în Zona Obor, Bucureşti

Media-Advertising / 9 octombrie 2023

Licitaţie Publică pentru Proprietate Imobiliară Nerezidenţială în Zona Obor, Bucureşti

Consorţiul profesional format din R & I Group SPRL, denumită anterior ZRP INSOLVENCY S.P.R.L., număr de înscriere în tabloul practicienilor în insolvenţă RFO II - 0571, cod unic de înregistrare RO 29440085, cu sediul social în Str. Clopotarii Vechi, nr. 27, sector 1, Bucureşti şi "Cabinetul Individual de Insolvenţă Iorgoaea Eugenia, cu sediul ales in B-dul Mircea Voda nr. 36 Bl. M6 Sc. 2, Ap. 57 Sector 3, Bucureşti, înregistrată în Registrul Formelor de Organizare al Uniunii Naţionale a Practicienilor în Insolvenţă din România sub numărul RFO I 0545, cod de identificare fiscală RO 2075583, în calitate de lichidator judiciar al DANEX CONSULT SRL, cu sediul social în Bucureşti, Bd. Gării Obor, nr. 8B, sector 2, număr de înregistrare în Registrul Comerţului J40/949/1994, cod unic de înregistrare 5157805, desemnat prin Hotărârea intermediară din 10.12.2019 pronunţată de Tribunalului Bucureşti - Secţia VII Civilă în dosarul numărul 18891/3/2016, organizează licitaţie publică cu strigare pentru valorificarea următorului bun imobil:

Proprietate imobiliară nerezidenţială şi bunuri mobile, la preţul de pornire al licitaţiei de 1.395.286,50 euro, exclusiv TVA.

cu privire la TVA, se vor aplica prevederile legale în vigoare la data tranzacţiei

Licitaţie Publică pentru Proprietate Imobiliară Nerezidenţială în Zona Obor, Bucureşti

Licitaţie Publică pentru Proprietate Imobiliară Nerezidenţială în Zona Obor, Bucureşti

Bunul imobil prezintă urmatoarele vecinătăţi: N - La Fântâna, E - Poliţia Locală Sector 2 şi Staţia Electrică pct de lucru Obor, V - Hotel Est, Licelul Tehnologic Nicolae Tesla,

S - Şoseaua Pantelimon. Imobilul dispune de 2 căi de acces auto, respectiv din Bd. Gării Obor nr. 8B şi Şoseaua Pantelimon nr. 25C. Pentru a vedea poziţionarea exactă, vă rugăm să accesaţi pagina cu informaţii a licitaţiei.

Persoanele interesate să participe la licitaţie pot să achiziţioneze Caietul de sarcini de la sediul lichidatorului judiciar din Bucureşti, str. Clopotarii Vechi nr. 27, sector 1. Documentaţia de înscriere la licitaţie va trebui depusă până la ora 14:00 a ultimei zile lucrătoare anterioare şedinţei de licitaţie.

Licitaţia va avea loc în data de 25.10.2023 ora 14:00, in Bucureşti, str. Clopotarii Vechi, nr. 27, sector 1. În cazul neadjudecării, se vor mai organiza licitaţii la aceeaşi oră şi în acelaşi loc în data de 08.11.2023.

Nu vor fi admise la licitaţie persoanele care nu au depus până la termenul limită documentele solicitate prin caietul de sarcini, precum şi garanţia de participare la licitaţie în cuantum de 10% din preţul de pornire.

Informaţii suplimentare pot fi obţinute la numerele de telefon 0752.146.791 sau la adresa de e-mail bogdan.irimia@ri-group.ro.

Persoanele interesate înţeleg că certificatul de performanţă energetică urmează a se elabora după declararea acestora în calitate de câştigători ai licitaţiei, urmând a se stabili performanţa energetică a clădirilor.

"Pentru a găsi extrasele de Carte Funciară, planurile de relief ale clădirii de birouri şi hale, precum şi schiţa de identificare a numerelor cadastrale pentru terenuri, le puteţi accesa mai jos:

proprietate-imobiliara-nerezidentiala-bucuresti-zona-obor

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb