Lotul de Astrazeneca suspendat în 9 ţări a fost, totuşi, administrat în România; deţinem dovada

J.P.
Miscellanea / 11 - 12 martie 2021

Lotul de Astrazeneca suspendat în 9 ţări a fost, totuşi, administrat în România; deţinem dovada

Actualizare - Organizaţia Mondială a Sănătăţii (OMS) a declarat astăzi că ''nu există vreun motiv pentru a nu utiliza'' vaccinul anti-COVD-19 de la AstraZeneca, după ce mai multe state europene au anunţat, din motive de precauţie, că au suspendat administrarea sa.

OMS consideră că nu există motive de a nu utiliza vaccinul de la AstraZeneca

---

Actualizare - În judeţul Neamţ au fost administrate 2.746 doze de vaccin AstraZeneca din lotul suspendat

În judeţul Neamţ au fost administrate 2.746 doze de vaccin AstraZeneca, din lotul suspendat temporar de autorităţi, potrivit informaţiilor furnizate, vineri, de directorul Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Neamţ... Citeşte mai mult...

(S.B.)

---

Actualizare - Bărbatul în vârsta de 47 de ani din Târgu-Jiu, mort a doua zi după ce s-a vaccinat, fusese imunizat cu ser AstraZeneca din lotul AVZB2856, cel suspendat de la folosire, a anunţat Antena3.

DSP Gorj anchetează moartea unui bărbat de 47 de ani la o zi după vaccinare

---

Actualizare - Comitetul Naţional de Coordonare a Activităţilor privind Vaccinarea împotriva COVID-19 a organizat şedinţa de urgenţă în care a decis suspendarea lotului de vaccin, la 20 de minute de la publicarea articolului din ziarul BURSA cu titlul "Lotul de Astrazeneca suspendat în 9 ţări a fost, totuşi, administrat în România; deţinem dovada" în care am adus dovada că vaccinul a fost aplicat concetăţenilor noştri. Până atunci autorităţile nu reuşiseră să comunice publicului dacă lotul Astrazeneca în cauză fusese folosit şi în România.

---

Actualizare - VALERIU GHEORGHIŢĂ: "Nu avem o atitudine particulară pentru persoanele vaccinate cu dozele din lotul 2856"

Coordonatorul campaniei de vaccinare, medicul Valeriu Gheorghiţă, afirmă că frecvenţa "evenimentelor trombotice" - apariţia de cheaguri de sânge - raportate centralizat, la nivel european, nu arată o incidenţă mai crescută decât se întâmplă în mod obişnuit în rândul populaţiei.

"Deci nu este nevoie la acest moment de o conduită particulară pentru aceste persoane deja vaccinate. Trebuie să nu intrăm în panică"... Citeşte mai mult...

(S.B.)

---

Actualizare - Comitetul Naţional de Coordonare a Activităţilor privind Vaccinarea împotriva COVID-19 a decis carantinarea temporară a dozelor rămase din cele două loturi de vaccin. România a primit 81.600 de doze de vaccin din lotul AstraZeneca ABV 2856 şi au fost folosite 77.049 de doze.

În cursul acestei seri, a avut loc o şedinţă la care au participat reprezentanţii CNCAV, INSP, MS, ANMDMR. Situaţia celor două loturi de vaccinuri a fost analizată şi s-au decis, în unanimitate, următoarele aspecte:

- Ca măsură de extremă precauţie s-a hotărât carantinarea temporară a dozelor rămase până la finalizarea evaluării Agenţiei Europene a Medicamentului;

- Se continuă vaccinarea cu toate celelalte vaccinuri de la compania farmaceutică AstraZeneca din celelalte loturi existente în momentul de faţă în România;

- Se înlocuiesc cele 4.257 doze neutilizate existente în centrele de vaccinare, astfel încât procesul de imunizare să nu fie afectat.

---

Actualizare - Coordonatorul campaniei de vaccinare din România, Valeriu Gheorghiţă, a susţinut că lotul "cu probleme" nu a ajuns în România: "Lotul care e în evaluare presupune 1,6 milioane de doze distribuite în 17 ţări. România nu a primit doze din acest lot."

---

Avem dovada că s-a administrat lotul de Astrazeneca despre care autorităţile nu au declarat dacă s-a administrat sau nu şi în România.

Unul dintre ziariştii BURSA a fost vaccinat cu o doza din acest lot, după cum o arată certificatul reprodus în facsimil, mai sus. El a relatat că starea de rău indusă în urma vaccinului a fost extrem de gravă.

Venim astfel în ajutorul autorităţilor noastre ca să nu mai piardă timpul cu cercetarile.

Agenţia Italiană a Medicamentului a decis astăzi să oprească imunizarea cu serul produs de AstraZeneca, după ce au apărut probleme de coagulare a sângelui la unii pacienţi. O măsură similară a luat şi Danemarca. În total, 9 ţări au suspendat vaccinarea cu AstraZeneca. În urma raportării anumitor efecte adverse grave, în legătură cu administrarea dozelor din lotul ABV2856 din vaccinul AstraZeneca, Agenţia italiană pentru Medicamente (AIFA) a decis ca măsură de precauţie să interzică utilizarea acestui lot pe întreg teritoriul naţional, potrivit ANSA.

---

Alături de BURSA, ziaruldeiasi.ro afirmă că "Lotul interzis azi în Italia, folosit şi la Iaşi".

Opinia Cititorului ( 53 )

  1. Demisia Gheorghita. Ia "ad labam" si scrie Demisia.

    Pentru minciuna asta si pentru organizarea unei vaccinari "paralele" a statului Paralel.

    1. Problema vine din educatia sistemului comunist.Ne vine greu sa intelegem ca nu santem toti la fel.Si in nici un caz egali.Societatea omeneasca n-ar fi trecut in veci de comuna primitiva dk n-ar fi fost asa.Unii suntem mai destepti,altii mai putin.Cei destepti sau smecheri(tot destepti si aia) lupta cu armele pe care le au pentru o pozitie dominanta in societate.Asta aduce avantaje.Printre care si cel al saritului peste rand la primirea anumitor beneficii.Asta este.Si sa stiti ca cel ce scrie asta este un simplu muncitor care-si stie lungul nasului.Nu sunt nici politist,nici securist,nici primar.Anyway,credeti voi ca aia de la CIA se vaccineaza la dispensarul de cartier? Sa fim seriosi !

    Era ziarist(a) care face reportaje in spitale ?

    De ce se afla in categoria II ?  

    A fost vaccinat(a) in februarie , deci este tanar(a). 

    Este moral ?

    1. Da.

      Alta intrebare? 

      De unde știi tu că nu este moral? Daca persoana respectivă se încadrează cu o boală cronică? Te-ai întrebat? Sau ești doar postav?

      Vad ca l-am lamurit din prima pe postac, asa ca dau detalii suplimentare: nu, nu are nici o boala cronica si da, este o persoana tinara. Dar, in mod evident, este lucrator in mass media, care, conform legii, are prioritate.

      Subiectul, stirii, , este insa cu totul altul, fiind de cel mai inalt interes; autoritatile au negat realitatea, declarind falsul in privinta securitatii sanatatii unora dintre concetatenii nostri.

      Pe postac nu il intereseaza. 

      Hai că s a trezit și MS suspenda vaccinarea cu acel lot!

      Niste incompetenți! Și mint cu nerușinare! 

      "Personalul din mass media care desfăşoară activităţi cu risc crescut de expunere la infecţia cu SARS-CoV-2 (ex: reportaje în unităţi medicale);"

      No comment. 

      Vad ca ce nu va convine se incadreaza la "postac". 

      Alo!

      Ce nu-mi convine? 

      Legea pe care am citat-o eu ca argument ca am dreptate si pe care vad ca o citezi si tu? 

      Adica, nu-mi convine argumentul care imi da dreptate?

      Omule, esti sanatos la cap?! 

      Suntem pe primul loc in Europa la analfalbetism functional. Se vede.

      E vorba de capacitatea de a citi un text dar incapacitatea de a-l intelege .

      "care desfăşoară activităţi cu risc crescut de expunere la infecţia cu SARS-CoV-2 (ex: reportaje în unităţi medicale);" - cat se poate de limpede ai zice, se pare ca nu totusi. 

      OK, explica ce intelegi tu si eu nu inteleg.

      Ma bag si eu in discutie. Un ziarist care scrie si lucreaza de acasa, nu intra in categoria cu risc crescut de expunere.

      Nici un ziarist care prezinta meteo. Sau care discuta despre cursul valutar. Asa, niste exemple. 

      Evident.

      Si? 

      Dupa cum se poate vedea, domnul de la 2.7. care vorbeste cu placere despre analfabetismul functional se referea in mod sigur la el insusi, pentru ca nu mai reuseste sa-si finalizeze gindurile si intentia de exprimare.

      Asta lasind la o parte ca el nu relateaza corect citatul din textul intitulat "Procesul de vaccinare în România", afisat pe site-ul Guvernului: 

      "(vii) personalul din mass-media care desfăşoară activităţi cu risc crescut de expunere la infecţia cu SARS-CoV-2, cum ar fi: reportaje în unităţi medicale;". 

      Domnisorule, expresia "cum ar fi", nu este echivalentul expresiei "ex", pentru ca exista expresia consacrata "cum ar fi, de ex." si care nu ar avea nici un sens, daca partile acesteia ar fi sinonime, caci ar insemna sa spui "de ex., de ex.", ceea ce ar fi un semn al analfabetismului disfunctional si nicidecum functional.

      Pricepusi? 

      Vai de capul tau!

      Lasa ca si tu pricepi cat se poate de clar.

      Sunt convins ca pana si femeia de serviciu de la Bursa s-a vaccinat.  

      Stii in ce alta institutie s-au vaccinat si femeile de serviciu : ASF .

      Nu ati facut niciun articol legat de faptul ca batranii nu au loc de "esentiali" sau ca toti cunoastem oameni care s-au vaccinat peste rand. Presa a fost cumparata cu aceasta portita pe care din lacomie ati folosit-o toti din industrie. Ipocrizie maxima... 

      Stimabile, daca presa nu sesiza aceste probleme ilustrate in stirea de mai sus se puteau vaccina batrani si sa moara din cauza reactiilor adverse provocate de acest lot. Era mai bine asa?

      Pana sa intervina presa autoritatiile au tacut malc! datorita acestor stiri s-a organizat o sedinta de urgenta si s-a decis suspendarea lotului cu pricina.  

      ...

      ...

      Aha!

      Ai lasat-o balta! 

      Pai de ce nu spui asa, mai frate! 

      Vorbesti aiurea, calomniezi fara sa duci grija ca ar trebui sa ai si tu, acolo, macar o umbra de dovada... 

      Tu esti convins... 

      Nu, domnisorule, eu unul nu am sa te insult, cum speri. 

      Un semn daca mai postezi ostil, te sterg conform Regulamentului. 

      Un ziarist care lucreaza acasa intra in categoria cu risc crescut, pentru ca daca lucreaza acasa inseamna ca nu isi scrie stirile din redactie, ci din bucatarie sau din dormitor, baie, sufragerie...dar merge pe teren sa isi adune informatiile. Merge la conferintele organizate fizic, la protestele anti vaccinare obligatorie sau la protestele HoReCa, ale transportatorilor etc...(in ultima luna au avut loc astfel de actiuni aproape zilnic), merge la incendiile dese din spitale, merge in aeroporturi sa faca reportaje de exemplu despre italienii sositi in tara, merge la sedintele organizate de Prefecturi pentru stabilirea restrictiilor periodice adoptate in timp de pandemie...si daca mai doriti exemple va mai dau. Cel cu reportajele in spitale este doar un exemplu. Ceea ce am scris mai sus este ceea ce fac eu periodic, in calitate de ziarist care scriu de acasa! Asa ca....eu zic sa va opriti aici cu presupunerile...

      ...

      Pai hotaraste-te, ori pricepe cat se poate de clar, ori este analfabet functional care nu pricepe ce citeste.

      Sau tu esti idiot? 

      Lasand la o parte faptul ca subiectul e altul, ma distreaza foarte tare ca faci acuzatii fara sa le gandesti inainte. Spui aici ca presa a fost cumparata, comentand la un articol care da in cap la autoritati :))))). La fel, spui ca Bursa nu a scris despre esentiali...Chiar azi (pardon, ieri, ca deja nu mai e azi, e maine...) am citit in Bursa urmatorul articol: "ANGAJAŢII MAI - ESENŢIALII ETAPEI A II-A / Control la centrele de vaccinare paralele". Doamne, o fi bine sa nu gandesti cand vorbesti?

      Impartirea in esentiali si neesentiali este de sorginte fascist-hitlerista. Numa aia, in lagar, se uitau la dintii oamenilor si ziceau: "Tu in stanga la dormitoare, tu in dreapta la dushuri..."

      Poți fi tânăr și sa suferi de o boala cronica.

    Lotul care a fost suspendat in 9 tari este ABV 5300, iar acesta nu a ajuns in Romania. La noi a ajuns lotul ABV 2856, a carui administrare a fost suspendata doar in Italia....

    1. Lotul suspendat in 9 tari a fost suspendat din cauza efectelor lotului care a ajuns si in Romania.

      Adica este vorba despre Astrazeneca in general.

    sunt satanisti, vor sa ne omoare

    ne-au interzis Craciunul , ne interzic Pastele , vor sa nu mai iesim dupa 21-22 sa luam Lumina de Paste 

    a inceput scaderea populatiei lumii pana la 500 milioane , maxim 1 miliard. 

    nu va mai vaccinati ma, sunt satanisti , vor sa va stearga de pe fata pamantului

    covid-ul e nimic fata de riscurile vaccinurilor  

    1. Gigi, tu esti ma Gigi, ma?!

      ma numesc Alin.

      conteaza? 

      Da, conteaza! N-am mai auzit pana acum de nici un Alin care sa fie satanist. Pe toti ii cheama Gigi.

      Devine tot mai clar că vor să ne termine, efectele adverse a acestor vaccinuri hitleriste administrate în lagărul mondial incep sa iasă la lumină.

      Mdaaaa! Mare dreptate.... Acum, sezi frumusel jos! Ce vrea baietelul? Grisulet?

      Tu despre cine vorbesti? Ei....cine?

      Ei - sunt aia care se agita sa vaccineze cat mai multi oameni. Banii vin de la cetateni, sunt o gramada care castiga multe milioane. Vor sa faca bine cu forta la fel ca bolsevicii si nazistii.

      Stapanii banilor... Aia care vor sa treaca planeta pe persoana fizica si sa te vaccineze impotriva vointei tale de natura divina.

      Deci, cucu-bau! Nu stii. Zici si tu prostioare...

    Comitetul a decis "carantinarea dozelor"..

    Ce ne mai place acest termen de realitate ciumată ... 

    A zis clar aseară Gheorghiță la Aneta3:  

    - "Ce, a murit cineva...? Atunci, de va agitați?"

    Eu totuși nu înțeleg, ce conține acest lot și celelalte loturi de Astra Zeneca nu conțin? Adică nu e o rețetă unică de vaccin, avizată de UE... ? Ce experimente mai face capitalismu pe pielea noastră? 

    1. Mai creier mic, ti-a explicat unul mai sus ca celelalte loturi au fost suspendate din cauza efectelor acestuia, deci reteta este unica. Prooroc prost si mincinos.

      Scrie in articol:

      "Se continuă vaccinarea cu toate celelalte vaccinuri de la compania farmaceutică AstraZeneca din celelalte loturi existente în momentul de faţă în România" 

      Care e diferența dintre lotul oprit de la vaccinare și celelalte loturi de la aceeași firmă...bovis?? 

      Hopa! Cristian injura cand ii vine lui bine! Am crezut ca nu reactioneaza la observatii, deoarece este civilizat, dar dpa cum sr observa, nu este cazul. El, pur si simplu, nu este capabil de reactie.

    adica :" "Ce, a murit cineva...? Atunci, de va agitați?" este o afirmatie ce nu poate fi combatuta

    de ce? 

    pentru ca datele comitetului de coordonare.... sunt facute in laboratorul...de date 

    colonelul c..lui in loc sa-si ceara scuze pentru lipsa de documentare s-a trezit in erectie intelectuala de scurta durata 

    chiar si un singur om care se alege cu cea mai mica afectiune in urma vaccinului ar trebui sa genereze stoparea folosirii respectivului ser 

    la noi este exact invers! 

    daca stau sa ma gandesc guvernantii nostri chiar isi doresc cat mai multe victime ca sa satisfaca cerinetle oculte la care s-au angajat "ferm"

    nu pot decat sa afirm inca odata ca avem un guvern de killeri al caror scop este mai mult decat evident! 

    1. p.s.

      SINCERE FELICITARI BURSA PENTRU ARTICOL! 

      Medicul cu pricina trebuia să spună simplu: "am oprit și noi, cum au oprit și alții, lotul de la vaccinare, din motive de prudență și respect pentru om (care nu e o vită) și monitorizam oamenii deja vaccinati"

      Gheorghiță însă a sărit imediat să apere FIARA mondială de parcă despre asta era vorba. 

    sunteti antenisti, Gheorghita s-a referit la lotul din Austria, care n-a mai ajuns in Romania, va place sa faceti degeaba scandal..

    pentru toti cei care pun la indoiala faptul ca suntem niste cobai:

    Apar informații de ultim moment cu privire la moartea bărbatului din Târgu Jiu, la o zi după vaccinare. În urma controlului medical, victima nu a reieșit că ar avea alte boli, astfel că vaccinarea nu a constituit un pericol pentru sănătate. În urma neregulilor apărute cu lotul ABV2856 al vaccinului AstraZeneca, Italia a suspendat imunizarea cu acest ser. Din păcate, bărbatul din Târgu-Jiu ar fi fost vaccinat cu ser din același lot. 

    intr-un stat mafiot , dovezile de care vorbiti , conteaza zero ! cat despre vrajeala cu oamenii indignati cu vaccinarea paralela si bagatul in fata , pe mine ma doare fix in cot , m-as bucura sa se termine la mine .

    Faptul că se da vina pe un anumit lot de vaccinuri și nu pe vaccinul Astrazeneca in general, cred că e o chestie politica. Adică, au negociat sa nu-i îngroape de tot... Ai noștri oricum sunt ticăloși, au încercat să ascundă că au vaccinat cu acel lot, însă o sa le iasă pe nas, minciuna a ieșit la iveală și lumea va fi acum și mai speriata, fiindcă a văzut fiecare ce baza se poate pune pe o declarație oficială.

    1. sa nu aveti incredere in ce zic " sursele oficiale"

      statul nu mai reprezinta interesele voastre 

      fiecare e pe mana lui 

    E bine ca medicul Gheorghita e ZEN...

    "Ce daca, bai, mor 100 de vaccin... gandeste-te ca salvam planeta.. boule" 

    Acest articol poate fi sters.

    OMS tocmai ne-a anuntat ca "ceea ce vedem nu e adevarat" 

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb