Lucian Bode a participat la depunerea jurământului studenţilor Academiei de Poliţie

V.G.
Miscellanea / 21 octombrie 2022

Lucian Bode a participat la depunerea jurământului studenţilor Academiei de Poliţie

Ministrul Afacerilor Interne, Lucian Bode, le-a transmis, astăzi, studenţilor anului I ai Academiei de Poliţie "Alexandru Ioan Cuza" cu ocazia depunerii jurământului că profesia pe care şi-au ales-o este una în slujba oamenilor şi a comunităţii din care fac parte şi a subliniat că limbajul şi atitudinea sunt componente esenţiale, relatează Agerpres.

"Nu pierdeţi niciodată din vedere faptul că profesia pe care v-aţi ales-o este una în slujba oamenilor, a comunităţilor. Din acest considerent, este obligatoriu să aveţi limbajul şi atitudinea corespunzătoare din care să reiasă respect şi profesionalism. Acestea sunt componente esenţiale care se alătură valorilor profesiei şi trebuie să fie integrate în ADN-ul dumneavoastră profesional", a declarat Lucian Bode.

El le-a cerut studenţilor prezenţi să-şi asume valorile profesiei de poliţist - "respect, integritate, corectitudine şi onestitate" şi să acorde respect uniformei, pe care trebuie să o poarte cu demnitate.

"Asimilaţi şi integraţi cât se poate de mult din cunoştinţele celor care vă sunt dascăli şi din experienţa celor alături de care veţi lucra. Fiţi preocupaţi să acumulaţi cât mai multă cunoaştere şi să obţineţi rezultate remarcabile în aceşti ani de studii universitare, care sunt cei mai frumoşi, dar care aduc cu ei asumarea de responsabilităţi pentru viitoare carieră de poliţist", a subliniat Bode.

Un număr de 595 de studenţi sunt încadraţi în anul I la Academia de Poliţie "Alexandru Ioan Cuza" din Bucureşti: 250 la specialitatea Poliţie; 40 specialitatea Penitenciare, 115 la Drept, 70 la Poliţia de Frontieră, 70 la specialitatea Jandarmerie şi 50 la Pompieri.

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. Avem pretenti mari de la ei, dar noi ce le oferim? Ati fost vreodata, domnule ministru, sa vedeti ce si cum mananca, sau sa le verificati conditiile de cazare! Sa va fie rusine!

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb