LUCIAN BODE: "Astăzi nu vorbim de o relaxare totală, vorbim de o relaxare prudentă"

S.B.
Miscellanea / 15 mai 2021

"Astăzi nu vorbim de o relaxare totală, vorbim de o relaxare prudentă"

Ministrul Afacerilor Interne, Lucian Bode, anunţă că efectivele MAI vor face în continuare controale în acele zone unde restricţiile impuse pentru limitarea răspândirii noului coronavirus sunt menţinute, informează news.ro.

Bode afirmă că la evenimentele unde locurile vor fi ocupate la capacitate maximă şi la care vor participa numai persoane vaccinate, responsabilitatea aparţine organziatorului, iar la astfel de evenimente se vor face controale prin sondaj. "Astăzi nu vorbim de o relaxare totală, vorbim de o relaxare prudentă şi în continuare îi îndemn pe români să respecte toate măsurile de protecţie sanitară", afirmă ministrul.

"Autorităţile vor fi atente în continuare la campania de vaccinare şi la numărul de persoane, cazuri noi de îmbolnăviri. Aceşti doi indicatori îi vom avea în permanenţă în atenţie. (...) Una dintre reglementările din Hotărârea de Guvern de ieri vizează cine verifică respectarea măsurilor în continuare şi, mai ales, care sunt obligaţiile celor care organizează evenimente. Unu: Responsabil pentru verificarea respectării măsurilor în continuare este Ministerul Afacerilor Interne respectiv Ministerul Sănătăţii şi am emis un ordin comun care şi a fost deja publicat în Monitorul Oficial. Doi: Responsabil cu organizarea de evenimente, spre exemplu în restaurante, peste capacitatea stabilită în CNSU, spre exemplu mergem la o capacitate maximă, toţi cei care participă la respectivul eveniment trebuie să fie imunizaţi, organizatorul evenimentului răspunde ca toţi să fie imunizaţi iar autorităţile, în speţă ministerul, efectivele MAI şi reprezentanţii Ministerului Sănătăţii au obligaţia să verirfice prin sondaj dacă respectivii participanţi deţin dovada vaccinării în format pe hârtie sau în format electronic", a afirmat Lucian Bode sâmbătă, în timpul unei vizite pe şantierul autostrăzii Transilvania.

Acesta a adresat românilor un îndemn privind respectarea în cotninuare a mpsurilor d eprotecţie sanitară.

"Aşadar, astăzi nu vorbim de o relaxare totală, vorbim de o relaxare prudentă şi în continuare îi îndemn pe români să respecte toate măsurile de protecţie sanitară pe care noi le avem încă în vigoare", a adăugat ministrul.

Opinia Cititorului ( 9 )

  1. bine domnu doctor

    acest "domn" pe fata caruia se citeste inteligenta , ne spune ca oamenii trebuie sa fie prudenti , ingrijorati , precauti , tristi ,incordati , stresati , sa nu se bucure de viata , ca asa vor ei .oameni buni treziti-va ! chiar nu realizati cine va conduce ? mai revedeti , ferma animalelor , poate va ajuta !

    1. daca te ajuta e bine...

      daca tu tot esti trezit vezi ce naiba e si cu virusul asta , ca se pare ca el conduce, dupa aceea zi tu ce sa facem , ca relaxarea e OK dar mai trebuie sa mai facem si altceva dupa vacanta la mare si la munte, nu doar sa populam crasma din colt de dimineata pana seara, 

      asa ca un sport , un concert, o plimbare mai merg dar si dupa trebuie sa mai facem ceva ceva... 

      poate ne spui tu ce e mai bine pentru noi ,lasand disiminarea lui 1984 si anarhia ....

      raspuns idiotului de la postarea2.1.Bai IDIOTULE. Trebuie sa fie lasati romanii sa traiasca normal,sa circule liberi si fara botnita. Tinerii sa faca copii ca sa nu moara aceasta natie. Cu DOBITOCI ca tine care vrei romanii la puscarie dupa ideile FASCISTE ale lui IOHANNIS si GUVERNANTILOR, Romania seamana tot mai mult cu o NATIUNE BOLNAVA,SPERITATA ,CLAUSTRATA,INDOBITOCITA prin FRICA de COVID si cu CETATENI tot mai SARACI si fara nici un VIITOR. CU DOBITOCI ca cei care ne conduc si ca tine,cu MEDICI care vorbesc numai de MOARTE,suntem ,O TARA de MORTI. Asa ca,TACI in MORTII MATII din GURA aia SPURCATA.!

      Masca nu e botniță, ci o măsură necesară și simplă pentru reducerea răspândirii virusului. E puțin incomodă, dar acesta e un preț mic plătit pentru protejarea semenilor noștri (a românilor din rândul cărora pretinzi că faci parte).

      Ți-aș răspunde și la celelalte afirmații dar mi-aș pierde timpul degeaba. E suficient să spun că nu ești foarte inteligent și că amesteci realități (națiune săracă, îndobitocită etc.) cu fabulații (botnițe, hitlerisme, conspirații). 

      masca nu ajuta mai la nimic , e buna contra poluarii , a prafului . atata timp cat intra aer intra si virusi . se pare ca intelegi greu sau esti usor manipulabil, sau poate postac si simpatizant usr .inutilitatea mastii a spus-o si oms si alti specialisti la inceput , inainte de a primi ordin de la smecherii cu bani din big pharma . masca are rol de a umili si este semn de supunere a maselor nestiutoare si infricosate . la tine se pare ca a functionat . pe linga ingreunarea respiratiei mai este si un mediu prielnic de inmultire a bacteriilor in umezeala creata de respiratie .daca zici ca este asa buna , iti doresc sa ai parte toata viata de asa bine !

      Doamne câte prostii poți să îndrugi...

      Mai nou dacă nu te opui cu idiotul purtării măștii musai trebuie să fii cu usr.  

      foarte convingatoare contraargumentele tale !

    Masca nu are legătură cu virusul, e o măsură strict totalitară făcută să inducă frica și renunțarea in populație, terenul prielnic pentru instalarea guvernului mondial.

    Toata această pademie e o mascarada care urmărește scopuri politice clare - acestea au fost enunțate cu voce tare la WEF și la conducerea imperiilor actuale - Marea Resetare, vaccinarea până la ultima suflare, digitalizare până la nivel de ADN, supraveghere 5G și toate celelalte care nu contribuie neapărat la bunăstarea poporului.  

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb