LUCIAN BODE:  "Jandarmeria şi Poliţia Română au aplicat legea şi îi felicit pentru modul în care au acţionat"

F.D.
Politică / 30 septembrie 2022

"Jandarmeria şi Poliţia Română au aplicat legea şi îi felicit pentru modul în care au acţionat"

Ministrul de Interne, Lucian Bode, a declarat astăzi despre incidentul în care a fost implicat liderul AUR, George Simion,că dacă cineva se face vinovat de ultraj, va suporta consecinţele şi rigorile legii, iar Jandarmeria Română, Poliţia Română au aplicat legea şi îi felicită pentru modul în care au acţionat, pentru că respectarea legii în România nu este facultativă, conform News.ro.

"Trebuie să înţelegem că respectarea ordinii şi liniştii publice nu este facultativă, indiferent că eşti membru al unei galerii de fotbal şi am văzut ce s-a întâmplat nu demult, indiferent că eşti membru al unei formaţiuni politice, cu toţii suntem obligaţi să respectăm legea în România", a spus ministrul de Interne.

Lucian Bode a continuat: "În consecinţă, ceea ce s-a întâmplat azi-noapte în Piata Victoriei are legătură cu nerespectarea ordinii şi liniştii publice".

Potrivit ministrului de Interne, "Jandarmeria Română, Poliţia Română au aplicat legea".

"Eu îi felicit pentru modul în care au acţionat şi trebuie să înţeleagă toată lumea că respectarea legii în România nu este facultativă. Dacă cineva se face vinovat de ultraj, aşa cum spuneţi aici, va suporta consecinţele şi rigorile legii", a mai spus Bode,despre incidentul în care a fost implicat liderul AUR, George Simion.

Liderul AUR, George Simion, a fost implicat într-un scandal, în noaptea de joi spre vineri, în Piaţa Victoriei, la faţa locului sosind mai multe echipaje de Poliţie Rutieră, dar şi jandarmi.

El a fost amendat cu 1350 de lei de către poliţiştii rutieri şi a fost invitat la sediului Poliţiei Rutiere deoarece ar fi circulat cu permisul suspendat. Poliţiştii i-au făcut şi un drug-test, iar rezultatul a fost negativ.

La un moment dat, George Simion împreună cu colegii săi a urcat într-un autocar inscripţionat cu însemnele partidului, ei fiind dat jos de mascaţi.

Opinia Cititorului ( 8 )

  1. corect . s-a dejucat o incercare stupida de victimizare si promovare a unor securisti ambalati in patrioti . lumea s-a prins de cacealmaua numita AUR .

    1. Mulțumim patrioților veritabili precum domnul Bode și cetățenilor de bine și dezinteresați precum stimabilul de la comentariul 1.

      Cu siguranță poporul nu va vota cu securiștii și va pune ștampila pe USR, PNL și PSD aceste ultime redute curajoase împotriva securismului ticălos.  

      Daca ai vrut sa fii ironic , nu ti-a iesit .AUR e la fel ca si celelalte , galagia si vuvuzelele ii fac mai vizibili

      Ministrii de Interne ai rusiei,generalul Vladimir Kolokoltsev si cel al Romaniei Lucian Bode se aseamana prin actiunile fortelor politienesti pe care le conduc ca doua picaturi de apa.Astfel dupa o intalnire dintre cei doi ministrii la o degustare de palinca de salaj si votca de rusia,ministrul de interne rus,ia inmanat ministrului de interne roman,regulamentul dupa care functioneaza trupele OMON iar ministrul roman a dat ordin ca jandarmeria romana sa aplice metodele de actiune ale trupelor OMON rusesti. In actiunea de pedepsire a lui George Simion si a adeptilor sai,trupele de jandarmi au aplicat intocmai si la timp cele invatate de la trupele OMON. Astfel in piata victoriei,romanii,au putut sa vada cum jandarmeria a pus in practica cele incvatate de la rusi de am crezut ca imaginile de la televiziunile romanesti au fost filmate in piata rosie,de unde tot televiziunile noastre ne arata cum trupele OMON,aresteaza prin schilodire femei si copii.Sigur,george Simion .nu este vreun sfant totusi este un demnitar al romaniei si nu poate fi luat drept terorist. Jandarmii,probabil cei mai multi recrutati din viata civila si cu comandanti care se pare ca au trecut prin Academia de Politie ca gasca prin apa,nu stiu,sau nu vor sa respecte legea privind arestarea femeilor si copiilor,care in regulamentul lor de functionare in care se prevede clar cum sa actioneze impotriva acestora.Domnilor jandarmi,noi ca tara inca suntem zicese intr-o lume democrata,iar dumneavoastra confundati femeile si copii ca pe niste saci de cartofi.Chiar daca ministrul care va conduce,imbalsamat bine cu palinca va felicita pentru actiunile dumneavoastra demne de trupele OMON,cred ca este cazul sa puneti mana pe carte si sa cititi legile romaniei si regulamentele militare care va obliga sa actionati nu ca niste consumatori de palinca ci,ca niste aparatori ai drepturilor si libertatilor cetatenilor romani fie ei chiar si delcventi sau contravenienti.!

      Gălăgia face parte din strategia politică. Dacă AUR e sau nu la fel ca celelalte numai timpul ne va spune.

      Vom vedea în ce măsură va fi în stare să gestioneze țara după ce vor câștiga următoarele alegeri. 

      Ai putea sa vezi de pe acum . daca nici nu au fost alesi si umbla cu cioara vopsita , una spun dimineata si alta voteaza seara

      daca nu-ti plac metodele OMON , ia-le pe cele ale americanilor , care-ti aplica un glonte in cap in secunda doi daca te opui , sa nu crezi ca la ei daca esti femeie politistul iti ofera un trandafir daca te opui .

      Ai fost in America sa vezi cum acționează acolo poliția.? Am văzut ce a pățit polițistul american care l_a omorât pe cetateanul de culoare,stand cu genunchiul pe gâtul lui.Este la pușcărie 20 de ani. In schimb la noi,am văzut cum jandarmii,țineau o femeie de mâini și picioare cum cereau spintecati in evul mediu unii oameni,legați de patru cai.Tu,cred ca ai vazut prea multe filme americană,. Nu ai sa ajungi niciodată în America,întrucât cu asemenea gândire te vor arunca americanii in ocean sa te mănâncă rechinii.!

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb