Ludovic Orban va avea întrevederi, la Zagreb, cu Ursula von der Leyen, Angela Merkel şi Donald Tusk

M.A.I.
Politică / 20 noiembrie 2019

Ludovic Orban (Sursă foto: Twitter)

Ludovic Orban (Sursă foto: Twitter)

Preşedintele Klaus Iohannis şi premierul Ludovic Orban se află miercuri şi joi la Zagreb, unde are loc Congresul Partidului Popular European (PPE). Premierul urmează să aibă întrevederi cu Ursula von der Leyen, preşedintele ales al Comisiei Europene, cu Donald Tusk, preşedintele Consiliului European, precum şi cu importanţi lider europeni, transmite Digi24.ro.

Prim-ministrul român va avea, potrivit programului postat pe site-ul Guvernului, o întrevedere cu premierul Irlandei, Leo Varadkar, de la 15:25, ora locală. De la 15:45 se va întâlni cu Antonio Lopez Isturiz, secretarul general al PPE, de la 17:00 cu Jyrki Katainen, vicepreşedinte al Comisiei Europene, iar de la ora 17:45 cu preşedintele ales al CE Ursula von der Leyen.

Tot miercuri, de la 18:30, ora locală, Ludovic Orban va avea o scurtă întrevedere şi cu Angela Merkel, cancelarul Germaniei, iar de 18:45 cu Alexander Dobrindt, Preşedintele Grupului Parlamentar CSU în Parlamentul Germaniei.

Şeful Executivului român se va vedea şi cu omologul elen, Kyriakos Mitsotakis, de la ora 19:00, iar de la 19:30 cu preşedintele Consiliului European, Donald Tusk, transmite aceaşi sursă.

Joi, premierul român urmează să aibă o întrevedere cu Joseph Daul, preşedintele PPE, de la 7:30, apoi cu Manfred Weber, preşedintele grupului PPE în Parlamentul European, de la 8:15.

De la 9:20, Ludovic Orban va avea o întrevedere cu premierul Croaţiei Andrej Plenkovic. Vor fi discuţii tete-a-tete, întâlniri în plenul delegaţilor şi declaraţii de presă.

Pentru ora 10:30, premierul român are programată o întâlnire cu Sebastian Kurz, cancelarul Austriei, iar de la 11:00 cu Maia Sandu, preşedinte al Partidului Acţiune şi Solidaritate.

Nu în ultimul rând, Ludovic Orban se va vedea şi cu Pablo Casadio, preşedintele Partido Popular Spania, de la ora 11:30.

La Congresul PPE organizat în Croaţia vor fi aleşi preşedintele, vicepreşedinţii şi secretarul general al formaţiunii. Printre candidaţii la funcţia de vicepreşedinte al PPE este şi europarlamentarul PNL Siegfried Mureşan, mai scrie Digi24.ro.

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. Disperați lor după MASCARADA REGIZATA, ARANJATA, FĂCUTĂ după chipul și asemănarea autorului va ieșit atit de PENIBIL, LAMENTABIL, ESEC DUREROS, SUB ORICE CRITICA fără ezitare ai și zburat pe banii noștri și ai plecat după ajutor la ZBIRCITA MERKEL cea care ni la pus forțat peste voința de vot a ROMANILOR ÎN 2014.Na sa că datii drumul la munca la ce știți voi cel mai bine sa faceți, adică la FURAT ALEGERILE doar nu sunt primele nici ultimele. OCCIDENT, S. R. I, și S. T. S aprindeți CALCULATOARELE, PORNIȚI SOFTUL S. T. S. și FALSIFICATI REZULTATELE ALEGĂTORILOR doar asta faceți din 2004_2019

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb