Mai multe infracţiuni săvârşite la frontierele ţării noastre

F.A.
Miscellanea / 18 iulie 2012

Biroul de Informare şi Relaţii Publice din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei de Frontieră informează infracţiunile săvârşite, în ultimele 24 de ore, la frontierele ţării noastre, conform unui comunicat.

La graniţa cu Ucraina a fost identificat un bărbat, cetăţean român, care transporta, pe un drum forestier din apropierea frontierei, cu ajutorul unui autoturism, aproximativ 2.000 pachete cu ţigări, provenite din contrabandă.

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Calafat, judeţul Dolj, au depistat, la frontiera cu Bulgaria, o persoană de sex feminin, în vârstă de 50 ani, din Bulgaria care a prezentat la controlul de frontieră o carte de identitate bulgărească falsă

La frontiera cu Serbia:a fost depistat un cetăţean român în vârstă de 34 ani, din municipiul Paşcani, care era urmărit general din luna octombrie 2011, pe numele lui existând un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea pentru săvârşirea infracţiunii de tulburare a liniştii şi ordinii publice.

Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au identificat într-un container ce sosise în P.T.F. Constanţa Sud Agigea trei arme de decor şi colecţie, precum şi o arbaletă, pentru care persoana care le-a revendicat, un cetăţean din Australia, nu a putut face dovada că le deţine în mod legal.

Lucrătorii vamali de la Biroul Vamal Constanţa Sud, împreună cu lucrători ai Gărzii de Coastă Constanţa şi Poliţiei Maritime Port Constanţa, au descoperit 3 450 perechi pantofi sport marca REEBOK şi 230 perechi pantofi BURBERRY, susceptibil a fi contrafăcuţi, în valoare totală de aproximativ 200 000 euro, ca urmare a controlului amănunţit efectuat asupra a două containere sosite din China cu destinaţia Bucureşti.

Poliţiştii de frontieră de la P.T.F. Vărşand au descoperit şi reţinut 30 de migranţi, ascunşi în remorca unui automarfar încărcat cu componente pentru autoturisme, care intenţionau să ajungă ilegal în Spaţiul Schengen.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb