MARCEL CIOLACU: "Mă bucur că domnul Eugen Teodorovici e contracandidatul meu"

S.B.
Politică / 13 iulie 2020

"Mă bucur că domnul Eugen Teodorovici e contracandidatul meu"

Preşedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a afirmat, azi, că se bucură că are un contracandidat pentru funcţia de preşedinte al formaţiunii, în persoana lui Eugen Teodorovici. Întrebat despre data Congresului Ciolacu a afirmat că există alte priorităţi în acest moment pentru partid, informează news.ro.

Potrivit sursei citate, Marcel Ciolacu a fost întrebat, azi, după şedinţa CEx, despre calendarul organizării Congresului şi a afirmat: "Să terminăm cu carantina, cred că-s mai importante".

Ciolacu susţine că se bucură că există un contracandidat pentru funcţia de preşedinte al formaţiunii.

"Mă bucur. Eu i-am cerut public să candideze", a mai declarat Ciolacu.

Întrebat când va avea loc Congresul, Ciolacu a precizat: "Când va fi o prioritate pentru români şi pentru partid. În acest moment am avut alte decizii prioritare. Mă bucur că domnul Eugen Teodorovici e contracandidatul meu".

Eugen Teodorovici a anunţat, duminică după-amiază, că va candida pentru funcţia de preşedinte al PSD.

Până recent, Marcel Ciolacu a susţinut în repetate rânduri că PSD trebuie să aibă o conducere legitimă înaintea alegerilor din acest an.

Opinia Cititorului ( 10 )

  1. Dle Ciolacu veți avea probleme mari !

    ÎN PSD s-a mai votat după principiul "Nu vrem bani nu vrem valută, vrem pe...să ne f.." 

    Așadar pe Teodorovici îl vor vota toate femeile de la Apaca, din presa( are acolo un puternic lobby) babele cu pensii de sub 1000 lei

    Mai sunteți așa de sigur? 

    1. Cum adică doamnele din presă? Stimabile, in primul rand nu mai sunt doamne la Apaca, fetele din presă nu au drept de vot în CEXul PSD, iar nu ultimul rand, babele încă votează cu Iliescu.

      Așa că domnul Ciolacu are 100% șanse să câștige întrecerea internă și fotoliul de lider. Mai ales, niciodată, dar niciodată să nu subestimați un buzoian. Mai ales daca are arma de vânătoare și ambele 00. 

      Mai ales daca si-a facut doctoratul la facultatea SRI-ului

    Mrs. Ciolo, ești deja înhămat. Nici tu nu știi. Ești crucea PSD -ului. De mult visau unii la asta. Acum visul va deveni realitate. La mai mare întru mulți ani!

    Stie prea bine, Bulibasa Ciolacu, ca fratii lui gradati nu o sa-l lase pe Discotecar sa-l incurce!

    Va castiga Teodorovici si se vor inmulti bolile venerice in PSD incat Ministerul Sanatatii va promova o lege pentru purtarea aobligatorie a mastii peste chiloti!

    1. Ps. Nu de alta dar psd este un partid mare si ce ne am face si cu o pandemie de boli venerice???!!!

      Eu nu cred ca Eugen Teodorovici, un barbat atat de fin sa fi imprastiat boli venerice la femeile din ministere. Acelea care se plangeau de mancarimi in zonele genitale cred ca erau femei usoare platite de PNL . PMP si USR. Doamna premier Viorica Dancila a tinut mingea de ping pong in mana jucand cu dl Teodorovici la televizor si totusi nu s a plans de nicio mancarime.Deci dl Teodorovici este un barbat sanatos lucru de care nu suntem siguri in legatura cu Marcel Ciolacu pentru ca Ciolscu nu a jucat ping pong cu doamna Dancila in schimb a impins o sa ii ia locul.

      Nu iese fum fara foc! Teodorovici este un afemeiat. Sunt zvonuri ca in timpul sedintelor de guvern Teodorovici ii baga mana intre piciore pe sub masa Vioricai Dancila. Amarata de Viorica Dancila nu mai stia ce sa spuna si de aia parea atat de prosta! Vriviti la toate fotografiile din sedintele de guvern: Teodorovici rade pervers, iar Viorica Dancila se holbeaza cu gura cascata. Tot asa si a facut Teodorovici mendrele cu femeile din ministere. Pana intr o zi cand Ciolacu a venit si el la o sedinta de Guvern in calitate de presedinte al Camerei Deputatilor si s a aplecat brusc sub masa surprinzandu l pe Teodorovici cu mana in chilotii Vioricai Dancila .A fost inceputul sfarsitului.Asa a avut loc schimbarea de putere. Nu ati observst ca Ciolacu evita sa dea mana cu Eugen Teodorovici??? Ati inteles de ce?! Ii este frica sa nu il contamineze.

    Marcel Ciolacu a facut o vizita in China la o ferma de porci care crestea marele YORK. Acolo s a petrecut ceva stanjenitor.Taranii din ferma de porci s au repezit la Ciolacu , l au luat de langa secretarul general al Partidului Comunist Chinez si l au bagat cu forta intr un cotet cerand si scuze ca le a scapat un animal.Secretarul general s a incruntat si le a cerut poruncitor sa i dea drumul lui Ciolacu.Taranii au facut temenele si l au scos din cotet nu inainte sa i indese niste boabe de porumb in gura. Ciolacu nu a inteles nimic pentru ca nu stie nicio limba straina, iar translatorul l a mintit ca aceasta e traditia in fermele de porci din China, un fel de botezul focului.Ciolacu a zambit si a mancat boabele. Vizita s a numit schimb de experienta.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb