MARCEL CIOLACU: "Noi nu vom depune moţiune ca să facem jocurile din interiorul PNL-ului"

S.B.
Politică / 21 mai 2021

"Noi nu vom depune moţiune ca să facem jocurile din interiorul PNL-ului"

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, afirmă că PSD va înainta moţiunea de cenzură la adresa Guvernului după ce Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă va fi depus la Comisia Europeană. Ciolacu menţionează că nu doreşte ca prin moţiunea de cenzură PSD să "facă jocurile" din interiorul PNL, informează news.ro.

"Vă spun foarte clar: noi nu vom depune moţiune ca să facem jocurile din interiorul PNL-ului sau din interiorul acestei coaliţii de conjunctură, a perdanţilor. Vom depune moţiune de cenzură pentru că lucrurile nu mai pot continua aşa. Vom ajunge la un grad de îndatorare de peste 60%. Orice stat, când depăşeşte 60%, intră direct în infringement. Avem un deficit mult prea mare să-l poată suporta românii în acest moment", a afirmat Marcel Ciolacu, joi seară, la Antena 3.

Marcel Ciolacu a reafirmat că moţiunea de cenzură va fi depusă în actuala sesiune parlamentară, însă PSD nu doreşte să o înainteze înainte de depunerea PNRR la Bruxelles, pentru a nu fi acuzat că se opune atragerii fondurilor europene.

"De la zi la alta se strâng şi mai multe argumente. Am zis să depăşim, totuşi trebuie să fie depus acest Plan Naţional de Redresare Rezilienţă, să nu fie folosită moţiunea PSD-ului că am fi împotriva atragerii acestor sume. Suntem împotriva răspândirii acestor sume pe consultanţă sau pe clientelă politică", a declarat preşedintele PSD.

Ciolacu a adăugat că PSD va trimite şi liderilor AUR textul moţiunii de cenzură înainte ca acesta să fie depus, pentru ca aceştia să-l "lectureze şi să aibă eventuale adăugiri sau modificări", în aşa fel încât moţiunea să fie una a întregii opoziţii.

"Această coaliţie nu are cum să funcţioneze mult timp. Ei nu-s veniţi la masă în aceeaşi logică, în aceleaşi familii, nu au experienţa necesară de a gestiona acest volum de muncă care trebuie gestionat în acest moment în România", a susţinut Marcel Ciolacu.

Conform acestuia, în situaţia în care moţiunea de cenzură ar avea succes, PSD exclude o coaliţie de guvernare cu PNL.

"Nu înţeleg de ce ne este teamă de alegeri anticipate. În Bulgaria vor fi alegeri anticipate. Bulgaria a depus PNRR. Deci este un instrument democratic la care posibil să apelăm, dar este consecinţa deciziei unui om, fie el şi preşedintele României şi ambiţia domniei sale de a avea guvernul său. Îl are. Am văzut de ce este în stare acest Guvern, vom vedea în continuare", a adăugat Ciolacu.

Opinia Cititorului ( 12 )

  1. DOMNULE CIOLACU. Dupa intalnirea dumneavoastra de ieri cu premierul CATU,am inteles ca HABARNISTUL din fruntea guvernului,a luat ROMANIA pe cont propiu si nu se v-a lasa pana cand Tara v-a fi atat de indatorata de o sa fie cumparata la pret de cirese de mai aparute in pietele romanesti la fel cum s-a intamplat cu Grecia careia iau fost cumparate niste insule.Dupa intalnirea cu dumneavoastra,romanii au vazut ceva de care sau minunat. Toata PRESA CUMPARATA de CATU din banii romanilor s-a inflamat si s-a umflat ca si un balon umflat cu hidrogen atunci cand guvernatorul Mugur Isarescu a anuntat ca a angajato ca si Consilier pe Viorica Dancila.Ceva mai tare nu putea sa faca insa decat premierul CATU. Ieri,dupa intalnirea cu dumneavoastra,toata tara a vazut ca CATU,si-a tras si el un CONSILIER PERSONAL,in persoana lui MARIAN CEAUSESCU. Asa ca la la o ora de BREKING NEWS,l-am vazut pe MARIAN CEAUSESCU,cum il CONSILIA pe CATU si ii dadea indicatii cum sa conduca guvernul,pe cine sa DESTITUIE si pe cine sa ANGAJEZE. Acum,romanii ,stiu cu cine a CREIONAT CATU PNRR,cu MARIAN CEAUSESCU. Cred ca daca CATU ar dori sa va mai intalniti la GUVERN,trebuie sa nu va mai duceti daca nu vreti sa fiti "ASASINAT",de cei doi in cladirea Guvernului,transformata in SPITAL de NEBUNI.!

    1. daca te duci tu , eu , sau oricine sa zbiere ca , ceausescu , esti imediat ridicat de jandarmi , de fapt nici nu te lasa sa te apropii . vor sa arate ca este democratie in Romania , ba chiar il si asculta si-i mai si raspunde schizofrenicului ! asta-i Romania actuala condusa de tradatori !

      La ora actuala,nebunul marian ceausescu,are aceeasi IMUNITATE ca si IOHANNIS. Pai tot ca si IOHANNIS,Ceausescu,injura,jign este,improasca cu invective pe oricine doreste si la fel ca si IOHANNIS,el,are propiul serviciu de protectie,format din POLITIE,JUSTITIE,dar mai ales politicienii de dreapta la fel de idioti ca si el.Ceausescu,nu se v-a linisti pana cand nu v-a fi luat si bagat in portbagaj,dus in padurea baneasa,despuiat,uns cu miere ,si legat de un copac,apoi,lasat prada ganganiilor si eventualelor jivine. Jivina la Jivina trage.!

      S-o scumpit Diazepamu' ? Ia-ti un credit.

      ...

      Scoala romaneasca pe timpul lui IOHANNIS,scoate numai TAMPITI.!

      Scoala romaneasca pe timpul lui IOHANNIS,scoate numai TAMPITI.!

    Profund. Strategule ce argumente ai tu. Daca nu as muri de penibil ce esti, as muri de ras. Deci de-aia nu faceti voi motiune. Sunteti, adicatalea, deasupra unor jocuri din PNL. Tu ne crezi tampiti. Tu si PSD ne-ati crezut mereu tampiti. Voi nu depuneti motiune pentru ca sunteti blat cu Orban Ludovic. De-aia pe guvernare PNL va numiti oameni in functii cheie. De-aia data sinecuri lui Dancila si Pascu, de-aia umpleti ministerele si deconcentratele cu muhaielele voastre. Asta este definitia blatului, a coabitarii pe principii slinoase.

    1. Multi idioti in tara asta

      avea nevoie omenirea de cugetarea ta adanca ! prostule !

      Si la Lieul nr.2 din Sibiu mai reusea cate un tampit sa-si ia bacul,

      Iar tu organizeaza de indata alegeri in partid si te retrage.E pacat sa ramai in istorie ca distrugatorul stangii-centru stangii romanesti,Capacitatea ta de conducere se reduce la organizarea unor sezatori populare,spui povesti de adormit babele din sat.N-ai vlaga in tine,esti moale ca o mamaliga,nu ai idei,sclipiri de inteligenta,nu ai nimic.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb