Marcel Ciolacu: "Partidul Social Democrat a câştigat alegerile locale, indiferent cum am analiza"

F.D.
Politică / 14 iunie

Marcel Ciolacu: "Partidul Social Democrat a câştigat alegerile locale, indiferent cum am analiza"

Preşedintele Partidului Social Democrat (PSD), premierul Marcel Ciolacu, a afirmat, vineri, la finalul reuniunii Consiliul Politic Naţional al partidului, desfăşurată la Sâmbăta de Sus, că în urma analizei rezultatelor alegerilor locale concluzia este că formaţiunea sa a câştigat, obţinând peste 50% din municipiile reşedinţă de judeţ, municipiile şi consiliile judeţene din ţară, relatează Agerpres.

"Astăzi, am analizat împreună cu colegii mei în cadrul Consiliului Politic Naţional, cum era şi normal, alegerile locale cât şi alegerile europarlamentare. De asemenea, am făcut şi programul evenimentelor politice aşa cum am hotărât în cadrul coaliţiei, din punct de vedere guvernamental, dar, împreună cu colegii mei, şi calendarul evenimentelor politice din interiorul Partidului Social Democrat. Aş vrea să-i felicit pe toţi colegii mei pentru victoriile obţinute în acest moment la alegerile locale. Partidul Social Democrat a câştigat alegerile, indiferent cum am analiza (...) Adunând toate voturile, adunând toate consiliile judeţene, Partidul Social Democrat are peste 50%, adunând toate municipiile reşedinţă de judeţ şi municipiile din România, Partidul Social Democrat are peste 50% şi adunând toate UAT-urile, Partidul Social Democrat are peste 50%", a declarat Marcel Ciolacu, într-o conferinţă de presă.

Liderul PSD a spus că acest scor este unul care obligă, având în vedere că victoriile sunt cel mai greu de gestionat în politică.

"Înfrângerile, cel puţin în interiorul Partidului Social Democrat, se gestionează foarte uşor: conducerea pleacă. Gestionarea cea mai grea este în momentul în care am obţinut victoria. Vreau, în mod deosebit, să felicit echipa de la Suceava, pe George Şoldan şi pe domnul primar Rîmbu. Echipa de la Maramureş, unde domnul Zetea a revenit pe funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean, câştigând alături de colegul nostru şi municipiul Baia Mare, pentru prima oară în istoria post-decembristă (....) Silviu Hurduzeu a revenit la conducerea Consiliului Judeţean de la Caraş", a arătat Ciolacu.

Liderul PSD l-a felicitat şi pe Alfred Simonis, care a câştigat preşedinţia Consiliului Judeţean Timiş şi a mai remarcat victoriile candidaţilor PSD de la Deva, Piatra Neamţ şi Vaslui.

"Nu ştiu dacă este plăcere sau un sentiment de mare mândrie faptul că am câştigat atât Sectorul 2, prin domnul Rareş Hopincă, candidatul Partidului Social Democrat, dar şi Sectorul 1, prin domnul George Tuţă, candidatul Partidului Naţional Liberal şi astfel s-a arătat foarte clar că şi bucureştenii au nevoie de o altă abordare, cel puţin la nivelul sectoarelor. Este o victorie care obligă", a mai afirmat premierul Marcel Ciolacu.

Consiliul Politic Naţional al PSD s-a desfăşurat, vineri, în sala "Academiei Sâmbăta" a Mănăstirii Brâncoveanu din Sâmbăta de Sus, judeţul Braşov, pentru analizarea rezultatelor alegerilor locale şi europarlamentare.

Opinia Cititorului ( 3 )

  1. Bine, fraudatorilor

    1. Domnule CIOLACU. PIERZATORII de la PNL,declara pe la toate posturile TV,ca ei au castigat alegerile. Deci la fel ca la alegerile din 2020,noul PDL,se lauda ca au castigat alegerile si vor ca sa dea presedintele tarii. Pe ce se bazeaza PDListii.? Pe faptul ca la alegerile prezidentiale din acest an,in urma unor intelegeri OCULTE cu STRAINII,la fel cum au facut si in 2020,ei,nu se bazeaza pe VOTUL ROMANILOR ci pe FRAUDAREA ALEGERILOR cu ajutorul strainilor ,a calculatorului de la STS si pe voturile asazisei drepte din tara ,care iata ca este formata mai mult din LGTBQ. Aveti dreptate cu SMECHERIA propusa de PDListi ca alegerile sa aibe loc in decembrie. PDListii,se bazeaza pe faptul ca,fiind IARNA,Romanii mai in varsta nu pot sa vina la votsi ei ar avea castig prin abseetism. Asa ca ,PSD,avand premierul,nu CEDATI si daca PDListilor nu le convine,SA IASA DE LA GUVERNARE,unde oricum au fost instalati la guvernare de IOHANNIS si STRAINI in BATJOCORA ROMANILOR care au dat ca prim partid la VOT PSD. Dupa DEZASTRUOASA GUVERNARE de DREAPTA,care a dus ROMANIA in CAP,pana si OBTUZUL IOHANNIS,ca sa isi scape pielea,a reconsiderat asazisa CIUMA ROSIE,care dintro data a devenit FRECVENTABILA,si asta pentru CONFORTUL sau PERSONAL. Odata cu venirea PSD la GUVERNARE,Romania,a dat semne ca revine la VIATA,iar de cand PSD a preluat GUVERNAREA,TARA,a inceput sa isi REVINA la fel ca un BETIV,care se trezeste din SANT. Vedem ca ,ROMANII,sau saturat de DREAPTA si se sterg undeva cu DREAPTA,intrucat,ei romanii,ajunsesera sa se stearga la fund cu COCENI de PORUMB ca pe timpul BURGHEZIEI. Sigur ca dupa ce PSD,i-a TRACTAT ca pe o MASINA ramasa in PANA,PDListii cica si-au revenit,insa dupa ce si-au umflat ROTILE nu mai au MOTORINA. Asa ca,trebuie sa se termine odata cu STATUL PARALEL,care incepe sa fie DESTRUCTURAT si ROMANII,doresc SA ISI IA TARA INAPOI. PNListii,sunt MINORITARi in PROPIUL PARTID care a fost ACAPARAT de CAMARILA lui BASESCU. BRAVOS NATIUNE.!

    A furat , dar a si facut(voturi). Vorba din popor.

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb