MARCEL CIOLACU: "Pur şi simplu Comisia a pulverizat PNRR"

S.B.
Politică / 11 iunie 2021

"Pur şi simplu Comisia a pulverizat PNRR"

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a afirmat, joi seară, că Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă a fost "pulverizat" de Comisia Europeană. El s-a referit la faptul că anumite companii au făcut unele documente din PNRR pentru a beneficia direct de bani, ceea ce a catalogat drept infracţiune, informează news.ro.

Marcel Ciolacu a fost întrebat, joi seară, la Antena 3, ce părere are depre criticile Comisiei Europene la adresa PNRR şi a afirmat: "Pur şi simplu Comisia a pulverizat PNRR. Am spus de la început că banii au destinaţie către firmele de consultanţă politică ale lor. Am adus documente cu cine a creat acest PNRR, sunt companii străine (...) Cred că le-a sărit pixul din mâna la Comisie când au citit aceste gogomănii! Unde e România educată a lui Iohannis? E făcută praf, o ruşine".

Liderul PSD s-a referit la faptul că anumite companii au făcut unele documente din PNRR pentru a beneficia direct de bani, ceea ce a catalogat drept infracţiune.

"E infracţiune, e conflict de interese. Anumite companii au făcut documente că să beneficieze direct de aceşti bani, cine a mai auzit de asta? Cine din PSD mai rămânea în minister după asta? Era luat cu dubă pe Ştirbei Vodă", a mai afirmat Ciolacu.

Comisia Europeană a transmis, joi, zeci de observaţii pe tema Planului Naţional de Redresare şi Rezilienă, cele mai multe dintre critici referindu-se la faptul că nu sunt justificate costurile, că lipsesc metodologiile de calcul şi că au fost furnizate informaţii neclare legate de proiecte.

Opinia Cititorului ( 5 )

  1. Trebuia sa fie facut referendum pentru PNRR pentru ca sunt puse niste conditii bagate pe gat de clasa politica poporului roman. Atunci ma hotilor si mafiotilor sa platiti voi imprumutul luat, ca noi numai vrem sa platim toate imprumuturile luate de voi pe spinarea noastra. Cum ne imprumutati ma pe noi fara sa ne intrebati? Cum luati ma masuri draconice fara neintrebati? Puneti tot ceea mai ramas la pamant (energie, CFR Marfa, CFR Calatori etc). Doar doua tari au pus botul la imprumutul toxic din PNRR dat de UE pentru distrugerea tarii, noi si Italia. Sunt ferm convins ca Italia are alte conditii. PNL esti terminat, dar cand plecati sa ii luati si pe PSD cu voi, ca de 31 de ani ati distrus tara impreuna. Noi suntem exemplul de tara facut praf prin razboi economic, fara un glont, fara tupe, fara nimic ne-au pus la pamant, cu ajutorul PNL si PSD hotii si mafiotii acestei tari. Nu exista in lume exod al poporului asa cum s-a intamplat in Romania, pe timp de pace. Doar Siria care este in razboi bombardata de SUA si UE etc . Sa inteleg ca alt experimenta au aplicat Romaniei SUA si UE. FMI clan mafiot international.

    ai iesit si tu acum la spartul targului sa faci pe nervosu' , porc ipocrit ce esti . de ce l-ai acceptat pe ghinea in acest post stiind de ispravile lui , din guvernul zero ciolos ? acum l-ai descoperit ? toti sinteti o apa si un pamant . nu-i nevoie sa ne tot spui ce face ala si celalalt ca vedem si noi , vorbesti mult ca o tzatza pe marginea santului si nu faci nimic .mars !

    astora daca le dai foc faci un bine tarii!

    Așa dorește psd-ul , să ne prăbușim , numai să vină ei...

    Dar ,,ghinion " pt voi , o să fie bine ! 

    1. stati in casa si o sa fie bine , asta spunea antena 3 , se vede ce bine este , asa si tu cu binele tau !

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb