MARCEL CIOLACU: "Suntem într-o zonă neutră, precum Elveţia"

A.I.
Politică / 21 octombrie 2019

Marcel Ciolacu (Sursă foto: Twitter)

Marcel Ciolacu (Sursă foto: Twitter)

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Marcel Ciolacu, a declarat, luni, că Partidul Social Democrat este într-o zonă neutră, precum Elveţia, şi nu se implică în subiectul introducerii pe ordinea de zi a celor trei proiecte susţinute de USR: alegerea primarilor în două tururi de scrutin, adoptarea proiectului "Fără penali în funcţii publice" şi abrogarea recursului compensatoriu, informează Agerpres.

"Nu este atributul Biroului permanent al Camerei Deputaţilor, este atributul Comitetului liderilor. Am văzut şi eu ce proiecte de lege au devenit deodată foarte interesante în acest nou context de formare a guvernului şi am ţinut să specific colegilor din cele cinci partide care au creat această nouă coaliţie şi majoritate în Parlament că PSD rămâne în continuare consecvent şi noi suntem într-o zonă neutră, precum Elveţia, în acest moment şi nu vrem să ne implicăm în negocierile dânşilor aprobând anumite proiecte. Noi ne abţinem în continuare şi dânşii să îşi continue negocierile pentru formarea noului guvern", a afirmat Ciolacu, la Palatul Parlamentului.

El a adăugat că nu este nevoie de acordul PSD pentru ca cele trei proiecte de lege susţinute de USR să fie trecute pe ordinea de zi.

"Dânşii sunt majoritari şi se pot înţelege. În Comitetul liderilor se votează în funcţie de ponderi şi în momentul în care s-a creat o nouă majoritate, după cum am văzut toţi, la moţiunea de cenzură, atunci au suficiente voturi prin ponderi încât să decidă ce intră şi ce nu intră pe ordinea de zi", a arătat acesta.

Marcel Ciolacu a arătat că premierul desemnat are termen până vineri pentru a veni cu lista de miniştri şi cu programul de guvernare în Parlament.

Opinia Cititorului ( 5 )

  1. zona neutra cu penali in functii publice. Elvetie 1 la 1

    Iarta-l Doamne!! Este dobitoc pana la D.zeu! Afara de furat si distrus, nici nu stie altceva!!

    Norocul lui este ca Elvetia nu isi pune mintea cu asa un IDIOT!! 

    "Are ponderi" ca ciolacu e de bucale....nu de elvetia....aia e departe marcele, tu ai probleme cu ciolanu din farfuria pisedeiului, nu stii cum sa mai rozi la el....poate te sufoci si tu si dancilea de aici, niste arici !

    Neutru e potentialul electric dintre neuronii lui

    Pentru mine e simpatic, e impartial ca Dandanache. Toti il plac pe personajul lui Caragiale care se pare ca e Inca viu in Romania, dar saracu are o moaca de iti vine sa-i dai palme. O fi Roma or Roman? Nu conteaza in final, am auzit ca in scoala ii ziceau Dobitocu si acum se mira ca are curajul sa deschide gura. Lumea zice ca nici nu stie unde era facultatea aia neacreditata din Buzau facuta cu aprobarea lui. Ma intreb cine il angaja pe acest Ciolac in strainatate? Va spun eu:Nimeni.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb