Marele premiu al industriei SPA din Europa a ajuns la Băile Herculane

Ziarul BURSA #Companii #Turism / 16 mai 2019

Marele premiu al industriei SPA din Europa a ajuns la Băile Herculane

Marele premiu Innovative Spa Concept, din cadrul Galei Innovative Spa Awards organizate de ESPA (European Spas Asociation), în Croaţia, a fost cucerit de către ţara noastră prin Afrodita Resort & Spa din Băile Herculane.

Proiectul câştigător a fost demarat în urmă cu trei ani, când s-a început segmentul de prospectare şi forare al unui izvor de apă termo - sulfuroasă, cea mai mare investiţie de acest tip din ultimele două decenii pentru Băile Herculane. Izvorul de apă termală alimentează direct bazinele şi piscinele din Herculum Spa. Proiectul Herculum Spa Băile Herculane a concurat la Gala Innovative Spa Awards din Croaţia alaturi de spa-uri din alte 21 de state membre, lideri în industria de SPA, balneo şi sănătate. Herculum Spa reuneşte un concept unic, creat prin folosirea resurselor naturale specifice zonei în tratamentele şi procedurile spa, într-o formă exclusiv destinată acestei locaţii. Florin Băzăvan, Director General Bacolux Hotels: "Emoţiile au fost mari pentru echipa României. Jururiul este format din specialişti europeni foarte bine pregătiţi, iar proiectele aflate în concurs au fost toate la un nivel foarte înalt. Nu a fost o competiţie uşoară, însă ne bucurăm că am putut obţine acest premiu pentru indus-tria din România".

Consultantul SPA Bacolux Hotels, Maria Rendeş susţine că: "Proiectul Afrodita Resort & Spa a fost unul provocator şi interesant încă de la început. Herculane este o locaţie atât de încărcată de istorie de spa, cu resurse naturale cu o valoare recunoscută de milenii, încât nu poţi să nu te simţi copleşit de responsabilitatea de a reînvia toate aceste comori. Ceea ce am propus prin Conceptul Herculum a fost să transpunem aceste valori la cerinţele de azi". Herculum SPA de la Afrodita Resort & Spa Băile Herculane prezintă resursele româneşti de ape vindecatoare, într-un spa modern şi original. Aici, metodele balneare tradiţionale stau alături cu mândrie de nevoile omului modern. Resursele naturale de cură sunt pentru toata lumea şi nu doar pentru cei bolnavi sau în căutarea de tratamente precise.

ESPA (European Spas Asociation) este o organizaţie non profit înfiinţată în 1995 al cărei scop este suţinerea industriei SPA din Europa, certificare a calităţii, precum şi consultanţă legislativă pentru statele membre. Fiecare stat membru are un reprezentat în bord-ul de conducere.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb