MARIA GRAPINI, DUPĂ ACORDUL DE LA BRUXELLES: "Preşedintele României nu a făcut nimic timp de patru zile"

A.P.
Comunicate de presă / 21 iulie 2020

Maria Grepini

Maria Grepini

România primeşte mai puţine fonduri decât alte state UE, în zonele unde ţara avea cea mai mare nevoie de finanţare, respectiv dezvoltarea regională şi fondurile destinate subvenţiilor, subliniază Maria Grapini, printr-un comunicat emis, astăzi, de Partidul Puterii Umaniste.

Acest lucru este în neconcordanţă cu declaraţiile preşedintelui Klaus Iohannis, care a spus că suma de 80 de miliarde de euro oferită României este "impresionantă".

Europarlamentarul umanist Maria Grepini a declarant: "Preşedintele României nu a făcut nimic timp de patru zile la negocierea din Consiliul European. România primeşte mai puţin decât alte state, mai puţin decât trebuia să primească iniţial. Şi guvernul şi europarlamentarii PNL anunţau în urmă cu două luni ce mulţi bani au obţinut ei de la UE. Este o ratare ca multe altele sau o trădare?

Românii vor fi distanţaţi social nu din cauza COVID-19 (aici distanţarea e fizică), ci de diferenţa mare de bani pe care România îi primeşte comparativ cu alte state.

Declaraţia preşedintelui Iohannis este incompletă, aşa cum sunt incomplete şi declaraţiile legate de COVID-19. Domnul Preşedinte ar fi trebuit să anunţe şi cât primesc alte state. Dacă nu raportează suma dedicată României la nimic, atunci poate părea mult. Din păcate s-au diminuat fondurile pentru dezvoltare regională, unde România are mare nevoie, fondurile de subvenţii şi alte capitole despre care preşedintele Iohannis nu spune nimic.

Din aceşti bani cât sunt împrumuturi şi cât sunt sume nerambursabile? Care sunt condiţiile pe care România trebuie să le îndeplinească? Toate aceste lucruri ar fi trebuit spuse de către Preşedinte".

Opinia Cititorului ( 14 )

  1. CUCOANA ÎNȚELEGE EL SA DUS CA W. C. U PUBLIC PENTRU OCCIDENTALI ȘI A PRIMIT 79.9MILIARDE BURICELE ÎN FRUNTE. DE 8 ANI DE ZILE SE LUPTA SA DISTRUGĂ ECONOMIA ROMÂNIEI ȘI ROMÂNIA CIND A FĂCUT ACEST MONSTRULE CU CHIP DE OM PENTRU ROMÂNIA. ACEST CRUD TIRAN NU POATE ADORMITILOR PINA NU FACE RĂU ROMANILOR. DE ASTA ESTE PUS ÎN FUNCȚII NU VOTAT. DAR SFÂRȘITUL LUI VA FI DUPĂ RĂUTATEA LUI HITLERISTA.

    1. Individule,tu nici nu cunosti limba romana!Transmiti doar idei scabroase.

      Mai dă-l dracu de dobitoc, cu majusculele lui cu tot și vocabularul infect

      ACEST PUI DE NAZIST, A FOST ADUS CAL TROIAN SA DISTRUGĂ TARA MEA ȘI A TUTUROR ROMANILOR. ACEST INDIVID CU GUVERNERUL. "MEU" ÎN FRUNTE CU ALT NEMERNICI BETIV, ORGAN, CARE NU ESTE ALES DE POPOR, NICI DE PNL=PDL. ĂȘTIA PROFITA D. E BUNĂTATEA ROMANILOR, EI FIIND NIȘTE TRĂDĂTORI, HOȚI, MINCINOS CE REPREZINTA INTERESELE MERCALITEI ȘI U.E..PAIN,FRATINROMANI, SE VEDE DE LA O POSTA, CA NU TIN CU INTERESELE POPORULUI NOSTRU!?!?!?

      Ai creierul infectat cu ură și dușmănie de unele televiziuni ,din păcate nu ești singurul,dar ce este mai grav e faptul că ai dreptul la vot ca or ce om normal,ar trebuii să fiți testați psihic și numai după aceea să vă bucurați de drepturi civice dacă vă permite medicul.

    Iohannis fugea de Viorica Vasilica pe scări și acum îmi spune că a negociat cu Macrin , Merkel și alți jmekeria. Care sunt condițiile negocierii? Nu primesc detalii, doar mi se aruncă suma de 80 miliarde. Vreau să știu cât au primit ceilalți, cum pot accesa banii, care sunt condițiile și alte detalii, apoi mai vorbim de MARELE SUCCES.

    1. L-ai văzut tu cum fugea de brosa? Pentru a afla detaliile negocierii, te rog pune mana pe carte. Poate ajungi și tu un angajat pe la CE.

      Domnule OM, tu ai vedenii. Cum a negociat acest individul la Bruxelles, nu stim, dar constatam ca Romania a primit o suma ""ÏMPRESIONANT"""de mica, poate cea mai mica suma in comparatie cu celelalte state membre UE.

      Oricum este a doua ""mare"" realizare"a lui Iohannis. Prima stim toti care a fost, ne-o tot repeta el cu orice ocazie: A DAT JOS PSD-ul. 

      Acest ,,individ"este președintele unei țări ales de 60%din populație, nu mai făcea comentarii politice,că oricum nu pricepi nimic,mai bine uită-te la rtv că îți calculează pensia.

      Romania a primit dublu decat Franța, asta de ce nu spuneați psdistilor?

    da, noroc cu tine ca ai facut tu si ceilalti ca tine din gasca psd-pro-alde-udmr

    Absent ca de obicei!!!

    Președintele Klaus Iohannis , ca de obicei declara ceea ce dorește Mușchii lor și NU face nicio referire la sumele primite de țările din jurul României, ca Ungaria sau Bulgaria și chiar cu Polonia.Dumnealui sa știe un lucru, NU s-a dus la Bruxelles in calitate de perdoana fizica ci in numele tuturor României.!!! Faptul ca am primit mai putine fonduri nerambursabile și fonduri deloc pentru zonele defavorizate , sunt in logica acestui președinte care NU și-a înțeles deloc , care este misiunea lui la Cotroceni.!!!’ Da le fie Rușine celor peste 6 milioane , care au cotat un asemenea președinte , care declara doar ceea ce ii convine, pentru a mai prostii încă odată pe toți ronanii.!!!!

    1. Lasa ca-l votezi tu pe Iliescu.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb