Maria Zaharova: "Statele Unite sprijină activ protestele din Georgia"

S.B.
Internaţional / 14 iunie

Maria Zaharova: "Statele Unite sprijină activ protestele din Georgia"

Statele Unite susţin activ protestele din Georgia, dar nu condamnă autorităţile armene pentru că au reprimat mitingurile în desfăşurare în ţară, a declarat purtătoarea de cuvânt a Ministerului rus de Externe, Maria Zakharova, informează news.ro.

"Atât de mult pentru democraţie: într-un caz, Washingtonul, prin intermediul Ambasadei sale, afirmă că mitingurile trebuie să fie desfăşurate în mod responsabil şi nu condamnă autorităţile [locale] pentru reprimarea lor, iar în celălalt caz, sprijină activ revoltele organizate de agenţi străini occidentali", a afirmat Zakharova pe canalul ei deTelegram.

"Este o ilustrare evidentă a "ordinii mondiale, bazate pe reguli", în care Statele Unite schimbă toate "regulile" după cumn le covine, pe baza conjuncturii de moment", a adăugat ea..

Relaţiile Georgiei cu Statele Unite, precum şi cu Uniunea Europeană s-au înrăutăţit în urma adoptării de către Parlamentul său a legii privind agenţii străini. Departamentul de Stat al SUA a declarat că va impune sancţiuni privind vizele pentru zeci de cetăţeni georgieni, inclusiv membri ai guvernului, parlamentului şi rudele acestora, precum şi forţelor de ordine în legătură cu legea agenţilor străini, notează Tass.

Opinia Cititorului ( 9 )

  1. da, pai americanii ii sprijina pe protestanti, si rusii pe acualii guvernanti, jandarmi , politie si etc

    americanii sprijina peste tot democratia unde e vreo sansa de asa ceva. si rusii sprijina peste tot dictaturile, fie militare, religioase, mascate in asa zise democratii etc.  

    nu e un secret.

    problema i ca si la Georgieni sunt alegeri in toamna, si sa nu fie numarate sa iasa tot actualii, adica tocmai organizatorii si numaratorii, ca nu spun unde. 

    1. Bursa este o publicație serioasă și responsabilă, așa cum sunt și ziariștii săi. În schimb, comentatorii articolelor foarte rar știu ceva despre subiectul abordat. Oricine vrea să comenteze despre conflictul din jurul legii georgiene a înregistrării agenților străini ar trebui să știe că, tocmai pentru a evita adversitatea autorităților americane georgienii au copiat, pentru proiectul lor de lege ei au tradus pur și simplu din engleză în georgiană legea FARA (Foreign Agents Registration Act) adoptată de Congresul SUA încă din 1938, în vigoare și azi, dar au evitat prevederile cele mai dure ale acesteia. Ar fi bine dacă ei, comentatorii, ar citi această lege despre care nimeni nu a zis și nu zice nici astăzi că nu ar fi democratică înainte de a face orice comentariu.

      Democratia sprijinita de americani a ajuns atat de stravezie , ca se vede clar prin ea doar dolarii si interesele sua . ce se tot strofoaca sa bage pe gat democratia lor , altora , poate unora nu le place lgbt si alte ”democratii ” binele cu sila este abuz ! vezi declaratia unui senator american care a spus ca bogatiile Ucrainei li se cuvine lor SUA , curata democratie !

      ai raspuns unui propagandist , slabe sperante sa citeasca , ce i-ai spus , ai pierdut timpul cu explicatii ,

      Rușnacia își pierde complet influența în rândul statelor ex-CSI. Singura alianță la care mai pot visa ar fi liga spiritelor din Siberia, victimele poporului sfânt sovietic.

      propaganda rusnaca e mai buna

      Slugile lui Iliescu era intelectuali fini pe lângă clica kaghebistă a lui Putler. :

      Vrajeala! E modificata si copiata cea ruznaca!

      bravo , nota 10

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb