Marius Tudor este noul Director de Vânzări Schneider Electric România

R.S.
Companii / 29 aprilie

Marius Tudor este noul Director de Vânzări Schneider Electric România

Schneider Electric România îşi consolidează echipa de management prin numirea lui Marius Tudor în funcţia de Director de Vânzări al departamentului Integratori de sistem, OEM & clienţi finali industriali. Cu o experienţă vastă, de peste 16 ani, în domeniul vânzărilor şi al managementului de proiect, Marius Tudor aduce o nouă perspectivă şi o abordare proaspătă în strategia de creştere a companiei, conform unui comunicat transmis redacţiei.

"Suntem bucuroşi să-l avem pe Marius Tudor alături de noi, în calitate de Director de Vânzări. Experienţa sa bogată şi pasiunea pentru industrie vor contribui semnificativ la consolidarea poziţiei noastre pe piaţă şi la îndeplinirea obiectivelor noastre strategice. Suntem încrezători că sub conducerea lui Marius, echipa noastră va continua să facă performanţă, mai ales pe segmente atât de importante şi la care putem contribui atât de mult, cum este cel al integratorilor de sistem şi al clienţilor industriali", spune Lucian Enaru, Country General Manager Schneider Electric România, Armenia & Republica Moldova, potrivit comunicatului.

Cu o istorie bogată de realizări profesionale, Marius Tudor a condus echipe care au obţinut o creştere constantă în ultimii 10 ani şi a avut un impact semnificativ în dezvoltarea companiilor în care a activat. Experienţa sa diversă, în vânzări şi management de proiect, acoperind o gamă largă de industrii şi sectoare comerciale, îl pregăteşte pentru rolul de lider comercial în cadrul Schneider Electric România.

În calitate de Director de Vânzări, Marius este responsabil de dezvoltarea şi implementarea strategiilor comerciale, consolidarea relaţiilor cu clienţii, partenerii şi menţinerea unei culturi organizaţionale orientate către excelenţă şi inovare, se menţionează în comunicat.

"Într-o industrie cu cerinţe tehnice complexe, îmi propun să transformăm fiecare provocare tehnică întâmpinată de clienţii noştri într-o oportunitate de a oferi soluţii de automatizare inovatoare. Ne dorim să dezvoltăm relaţii autentice de parteneriat cu fiecare client, punându-le nevoile în centrul acţiunilor noastre. Prin această abordare, contribuim atât la succesul clienţilor noştri, dar şi la succesul durabil al întregului parteneriat. Cu o echipă dedicată şi un portofoliul diversificat de produse şi servicii inovatoare, suntem pregătiţi să facem faţă oricărei situaţii şi să contribuim activ la progresul şi dezvoltarea industriei noastre. Suntem hotărâti să fim un partener de încredere pentru clienţii noştri şi, împreună, să putem construi un viitor electric şi sustenabil", subliniază Marius Tudor, se precizează în comunicat.

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb