Mark Gitenstein se retrage din funcţiile de la Fondul Proprietatea

J.P.
Piaţa de Capital / 20 decembrie 2021

Mark Gitenstein se retrage din funcţiile de la Fondul Proprietatea

Mark Gitenstein a decis să se retragă din funcţiile deţinute în cadrul Comitetului Reprezentanţilor Fondului Proprietatea (FP) şi în toate Comitetele Consultative ale Fondului, potrivit unui raport transmis Bursei de Valori Bucureşti. Data intrării în vigoare a demisiei este 18 decembrie 2021, conform unui comunicat remis redacţiei.

Numirea unui nou membru al Comitetului va fi pe ordinea de zi a următoarei adunări generale a acţionarilor. Procedura pentru propunerea unui candidat şi documentaţia necesară vor fi publicate la sau în jurul datei de 24 februarie 2022, când Administratorul Fondului va publica raportul curent pentru convocarea adunărilor generale anuale ale acţionarilor.

Dl. Johan Meyer, Manager de portofoliu al Fondului şi CEO al Franklin Templeton International Services S.À RL Sucursala Bucureşti a declarat: "Aş dori să-i mulţumesc domnului Gitenstein pentru dăruirea, îndrumarea şi sprijinul acordat Fondului în cei opt ani în care a fost membru al Consiliului Reprezentanţilor. El a pledat fără încetare pentru obiectivele cheie ale Fondului, în special pentru creşterea guvernanţei corporative, a transparenţei şi a răspunderii în companiile de stat din portofoliu. A fost un privilegiu să lucrez cu el şi aş dori să-i urez toate cele bune în viitoarele sale angajamente".

Doamna Ilinca von Derenthall, Preşedintele Comitetul Reprezentanţilor, a adăugat: "Comitetul Reprezentanţilor apreciază foarte mult angajamentul, viziunea şi contribuţia valoroasă adusă de domnul Gitenstein Comitetului şi Fondului în timpul mandatului său de lungă durată. Salutăm în mod deosebit sprijinul său pentru dezvoltarea pieţei de capital din România în beneficiul tuturor celor interesaţi şi devotamentul său ferm pentru implementarea celor mai bune practici de guvernanţă corporativă. A fost o mare plăcere şi o oportunitate de creştere să lucrez cu el în ultimul an şi îi doresc tot binele în viitoarea sa carieră."

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb