Mass-media: "Ludovic Orban respinge orice posibilă colaborare cu PNL"

T.B.
Politică / 20 ianuarie

Mass-media: "Ludovic Orban respinge orice posibilă colaborare cu PNL"

Liderul Forţa Dreptei, Ludovic Orban, a declarat, sâmbătă, că respinge orice posibilă colaborare cu PNL, numindu-i pe liberali "vasalii PSD", relatează agerpres.

Potrivit sursei citate, Orban transmite: "PNL? E în alianţă cu PSD, ca să nu spun că sunt vasalii PSD. În ceea ce priveşte participarea la alegeri, noi suntem alternativa la actuala guvernare. Nu poţi să vorbeşti de o colaborare cu cineva care stă în pat cu duşmanul (...). Împreună au votat toate creşterile de taxe şi impozite, împreună au susţinut creşterea birocraţiei, înfiinţarea de noi ministere, de agenţii, angajarea a 50.000 de angajaţi la stat în plus, în alte locuri decât e nevoie, adică nu s-au angajat în spitale, în şcoli", a spus Orban, la Târgovişte.

El s-a referit şi la Alianţa Dreapta Unită, formată din Forţa Dreptei, USR şi PMP, şi a spus că vor fi liste comune la alegerile pentru Parlamentul European, iar în această perioadă sunt în discuţii despre pregătirea alegerilor din acest an, precizează sursa indicată.

Conform agerpres, "Evident că am construit această alianţă pentru a bate PSD, ăsta e scopul nostru. Dar pentru a atinge acest obiectiv, chiar dacă nu în primă fază, la europarlamentare, pentru că e un timp redus (...), dar pentru parlamentare şi prezidenţiale, clar, ne-am propus ca obiectiv să batem PSD", a precizat Ludovic Orban.

Despre protestele transportatorilor şi agricultorilor, Orban susţine că reprezintă "un strigăt de disperare", adaugă sursa menţionată.

Potrivit sursei precizate "Nu este o formă de protest clasică, organizată de structuri asociative reprezentative, ci este pur şi simplu un strigăt de disperare. Atât în piaţa de transport, cât şi în ce priveşte activitatea fermierilor, există un risc major ca foarte multe firme, foarte mulţi operatori economici să ajungă în situaţia de a înregistra pierderi mari", a declarat Orban.

Liderul Forţa Dreptei, Ludovic Orban, este prezent, sâmbătă, la Târgovişte, la Conferinţa judeţeană de alegeri a organizaţiei Dâmboviţa, unde la funcţia de preşedinte candidează actualul coordonator al Forţa Dreptei Dâmboviţa, deputatul Gabriel Plăiaşu, transmite agerpres.

Opinia Cititorului ( 2 )

  1. Asa cum a fost de fiecare data Iohannis iar in cafteste politic .Kelemen ,Orban,Ciolos ,Barna ,Sosoaca si Simion o pun de o alianta spre ai oferi punctual lui Simion favoritul Budapestei ,Presedentia Romaniei .Cetatenii au inteles cacealmaua si vor vota doar pe romănul absolut numit Ciuca .

    Dar cine te mai primește vreodata în pnl "tradatorule"!

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb