Mass-media: "Suplimentare cu 324 de posturi la aparatul central al Autorităţii Vamale Române"

T.B.
Politică / 12 decembrie 2023

Mass-media: "Suplimentare cu 324 de posturi la aparatul central al Autorităţii Vamale Române"

Camera Deputaţilor a adoptat, marţi, proiectul de aprobare a Ordonanţei de urgenţă a Guvernului nr. 103/2022, care prevede suplimentarea cu 324 a numărului maxim de posturi pentru aparatul central al Autorităţii Vamale Române, până la încetarea crizei actuale existente la graniţa României, generată de conflictul militar care se desfăşoară pe teritoriul Ucrainei, dar nu mai mult de 3 ani, potrivit agerpres.ro.

S-au înregistrat 184 voturi "pentru", 82 "împotrivă" şi 14 abţineri, informează sursa menţionată.

Potrivit ordonanţei adoptate, numărul maxim de posturi pentru aparatul central al Autorităţii Vamale Române şi structurile teritoriale stabilit prin HG nr. 237/2022 se suplimentează cu 324 de posturi pe o perioadă determinată până la încetarea situaţiei care generează un aflux masiv de mărfuri şi persoane la frontiera României cu Ucraina şi Republica Moldova, precum şi în porturile de la Marea Neagră, dar nu mai mult de 3 ani de la intrarea în vigoare a ordonanţei, conform sursei citate.

Prin derogare, începând cu data intrării în vigoare a ordonanţei şi până la încetarea situaţiei care generează un aflux masiv de mărfuri şi persoane la frontiera României cu Ucraina şi Republica Moldova, precum şi în porturile de la Marea Neagră, dar nu mai mult de 3 ani, pentru ocuparea funcţiilor publice vacante şi temporar vacante nou înfiinţate se pot organiza şi desfăşura concursuri, cu obligaţia de a înştiinţa Agenţia Naţională a Funcţionarilor Publici cu privire la organizarea acestora cu cel puţin 13 zile înainte de data desfăşurării probei scrise a concursului, transmite agerpres.

De asemenea, prin derogare, pentru aceste funcţii publice anunţul privind concursul se publică pe pagina de internet a Autorităţii Vamale Române, respectiv a Agenţiei Naţionale a Funcţionarilor Publici, cu cel puţin 10 zile înainte de data desfăşurării probei scrise a concursului, relatează sursa.

Drepturile salariale ale personalului încadrat se stabilesc potrivit prevederilor Legii-cadru nr. 153/2017 privind salarizarea personalului plătit din fonduri publice, potrivit agerpres.

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. NUAI ATAT ?Cuantumul spagilor inpartitla un numar asa de mic de functionari va deveni vizibil sii va pune ,pe acestea ,in pericolul de a fi descoperiti.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb