MasterCard şi FashionUp oferă reduceri la produsele de pe FashionUp.ro

F. A.
Bănci-Asigurări / 30 septembrie 2010

Începând cu luna septembrie, MasterCard, împreună cu FashionUp.ro, primul mall online din România, le oferă posesorilor de carduri MasterCard şi Maestro beneficii la utilizarea acestora pentru plata cumpărăturilor. Prin oferta promoţională "Hai la cumpărături cu zâmbet!", clienţii care intră pe www.FashionUp.ro şi plătesc folosindu-şi cardul, beneficiază automat de 5% reducere pentru orice produs, informează un comunicat remis redacţiei.

"Ideea care stă la baza acestei oferte este una foarte simplă: timpul este esenţial. Practic, nu mai ai când să te plimbi prin magazine în speranţa că vei găsi ceva potrivit. Cea mai simplă şi mai comodă modalitate de a face cumpărături într-un timp scurt este prin internet. Accesezi FashionUp.ro, plăteşti cu MasterCard sau Maestro şi ai ce îţi doreşti la distanţă de un click", a declarat Ioana Gorgăneanu, Marketing Manager, MasterCard Europe.

"MasterCard a fost, încă de la lansare, unul dintre cei mai importanţi parteneri ai FashionUp.ro aşa că, împreună, am decis să oferim un beneficiu suplimentar clienţilor comuni", a declarat Alin Stanciu, Managing Director FashionUp.ro. "Pe lângă o experienţă de shopping online extrem de plăcută şi accesul publicului de pe tot teritoriul ţării la cele peste 6.000 de produse din mall, vom oferi acestor clienţi un discount de 5 sau 10% din valoarea comenzii lor, discount care se aplică tuturor produselor şi care se cumulează discounturilor deja existente. În felul acesta, prin doar câteva clickuri şi în maximum 3 zile, clienţii vor primi acasă produsele comandate, la preţuri mai bune decât în magazinele tradiţionale."

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb