Maxi Toys România a inaugurat al treilea magazin al francizei belgiene

Elena Deacu
Companii / 18 mai 2015

Un nou magazin de jucării Maxi Toys a fost inaugurat astăzi, 18 mai 2015, în Mega Mall, în prezenţa ambasadorului Belgiei la Bucureşti, Excelenţa Sa Philippe Beke şi a directorului general Maxi Toys Belgia, Tony Mettens.

Cel de-al treilea magazin al francizei belgiene în România are o suprafaţă totală de 300 mp şi o gamă de peste 2000 de jucării. Franciza Maxi Toys este gestionată în România de distribuitorul de jucării Nicoro Trading, unul dintre cei mai importanţi jucători pe piaţa de profil.

"Am descoperit în Maxi Toys un magazin care păstrează spiritul de antreprenoriat belgian. Scopul acestui brand este să îşi stabilească sediul central în România, dar să se extindă la nivel regional, ceea ce va genera efecte benefice pentru economia românească. Apreciez intenţia de a deschide mai multe magazine sub acest brand şi energia pe care o depuneţi în realizarea acestui lucru", a declarat Excelenţa Sa, Philippe Beke.

În prezent, Nicoro Trading deţine drepturile de francizare pentru România, Republica Moldova, Bulgaria, Serbia şi Ungaria, intenţionând să creeze un centru de distribuţie şi promovare în ţara noastră. "Scopul principal al Nicoro Trading este extinderea reţelei de magazine Maxi Toys în Bucureşti şi în ţară, pentru a oferi o alternativă la brandurile existente în acest moment pe piaţă. Noutatea cu care vine Maxi Toys este o gamă exclusivă de jucării, produse sub licenţă proprie, disponibile pentru consumatorul final la un preţ accesibil", a declarat Mihai Frangulea, directorul general al Nicoro Trading.

"România este o locaţie perfectă pentru a stabili sediul regional al Maxi Toys. Intenţionăm să extindem reţeaua de magazine cu până la 40 de locaţii în anii următori. În acest moment, conceptul de magazin este unul adaptat pieţei, respectiv un spaţiu mai mic de expunere comparativ cu media magazinelor Maxi Toys din lume, care este de 1000 de mp. Deocamdată, am considerat că piaţa din România nu este pregătită pentru magazine specializate de dimensiuni mai mari. În cadrul magazinelor ne vom îndrepta atenţia spre promovarea jucăriilor de brand şi a licenţelor cunoscute", a declarat Tony Mettens la deschiderea magazinului din cadrul Mega Mall.

Retailerul Maxi Toys deţine, în prezent, peste 300 de magazine în 16 ţări, fiind un jucător important pe pieţele din Belgia, Luxemburg, Franţa, Elveţia şi Italia. Din 1997, Maxi Toys este parte a consorţiului olandez Blokker Holding, cu o cifra de afaceri anuală de aproape 3 miliarde de euro. Blokker Holding gestionează 500 de magazine de jucării sub brandurile Intertoys şi Bart Smit.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb