MBE România ambalează, expediază şi returnează în siguranţă bagajele celor care pleacă în concediu

F.D.
Companii / 21 iulie 2022

MBE România ambalează, expediază şi returnează în siguranţă bagajele celor care pleacă în concediu

Mail Boxes Etc. (MBE), franciza adusă în România de antreprenorul Adrian Minea, care oferă soluţii integrate de ambalare, curierat, logistică şi fulfillment, vine în sprijinul persoanelor care îşi planifică o călătorie - cu avionul sau cu trenul şi le transportă bagajele la destinaţie, eliminând astfel riscul de a le pierde sau rătăci, potrivit unui comunicat de presă.

Conform sursei citate, debutul vacanţei de vară şi creşterea explozivă a cererii pentru călătorii cu avionul,după pandemie, au pus companiile aeriene şi personalul angajat la sol al aeroporturilor în imposibilitatea de a gestiona corect şi în timp util fluxul mare de călători şi bagajele aferente. Mii de zboruri au fost anulate şi sute de mii de bagaje a fost rătăcite pe aeroporturile lumii, din cauza limitării serviciilor de handling, iar călătorii au aşteptat cu săptămânile ca bagajele lor să ajungă la destinaţie sau acasă, după efectuarea călătoriei.

Pentru a evita astfel de situaţii neplăcute pentru oricine pleacă cu avionul în vacanţă sau în interes de serviciu, Mail Boxes Etc. (MBE) vine în sprijinul călătorilor care vor să fie siguri că lucrurile personale ajung la destinaţie odată cu ei şi oferă servicii de ambalare, expediere şi returnare a bagajelor, la finalul călătoriei.

"Vedem cu toţii ce se întâmplă pe aeroporturile lumii în această perioadă şi ştim că nimic nu este mai neplăcut decât să constaţi la coborârea din avion că bagajul tău s-a rătăcit pe undeva şi nu ştii când ajunge. Pentru a evita bătălie de cap, completarea de formulare, aşteptarea şi chiar riscul de a nu-şi mai recupera niciodată lucrurile personale, le reamintim tuturor celor interesaţi că MBE oferă, în toate cele peste 53 de state în care are operaţiuni serviciul de ambalare şi expediţie a bagajelor la destinaţia aleasă de client. Condiţia este ca bagajele să fie aduse la una dintre agenţiile MBE din ţară cu minimum patru zile înainte de a pleca în vacanţă.

Noi ne vom ocupa apoi de ambalare, expediere şi retur, la întoarcerea din concediu. Folosind acest serviciu de la MBE, turiştii simplifică deplasarea prin aeroporturi - mai ales dacă au şi escală -evită eventualele întârzieri cauzate de bagaje şi elimină neplăcerile provocate de pierderea sau rătăcirea bagajelor. Oferim clienţilor noştri posibilitatea de a-şi expedia bagajele prin intermediul MBE tot timpul anului, inclusiv iarna, când au de transportat echipamente voluminoase de ski sau alte sporuri de iarnă", a declarat Alina Scripca, Business Development Manager MBE România.

Cum se trimit bagajele prin MBE

Turiştii care vor să trimită bagajele prin intermediul Mail Boxes Etc. trebuie să se prezinte la o agenţie MBE cu cel puţin patru zile înainte de a pleca în vacanţă. Aceştia pot accesa website-ul companiei www.mberomania.ro, pentru a vedea care este cea mai apropiată agenţie a companiei.

Serviciul oferit de MBE este disponibil pentru orice destinaţie din lume şi include atât expedierea, cât şi returul bagajelor la întoarcere. Costurile variază în funcţie de greutate, dimensiuni şi destinaţie şi nu există o limită de greutate, ca la transportul cu avionul.

În funcţie de destinaţie, bagajele ajung în 48 de ore sau în 3-5 zile, direct la hotel sau la adresa indicată de client. În Europa, expediţiile pot ajunge şi în 24 de ore, însă în acest caz costurile cresc, pentru că se va apela la transport aerian.

Bagajele care urmează a fi expediate pot fi valize sau trollere, ele urmând a fi ambalate şi înfoliate corespunzător pentru transport în agenţiile MBE.

Serviciul de transport al bagajelor oferit de MBE nu se adresează doar turiştilor care pleacă în vacanţă, ci şi altor categorii de clienţi, cum ar fi persoanele are se mută în/din România, românii stabiliţi în străinătate şi care vor să trimită pachete în ţară sau cei care au de transportat echipamente voluminoase, cum ar fi cele de ski sau surf, se mai arată în comunicat.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb