McDonald's angajează peste 60 de viitori manageri pentru restaurante în toată ţara

Comunicate de presă / 2 august 2021

McDonald's angajează peste 60 de viitori manageri pentru restaurante în toată ţara

Premier Restaurants România, operatorul lanţului de restaurante McDonald's în România, recrutează peste 60 de Manageri Trainee, viitori manageri ai restaurantelor sale, în oraşe importante din România, printre care se numără Bucureşti, Braşov, Sibiu, Cluj, Oradea, Zalău sau Râmnicu Vâlcea, conform unui comunicat remis redacţiei.

Cel mai mare lanţ de restaurante cu servire rapidă din România continuă să se extindă şi să ofere noi oportunităţi profesionale pentru tineri. După deschiderea unui nou restaurant Drive-Thru în Braşov în prima parte a anului, compania planifică să deschidă alte patru restaurante în ţară. În acest context, recrutează tineri pasionaţi de leadership, cu studii superioare finalizate sau în curs de finalizare, care doresc să înveţe, să crească şi să devină viitori manageri.

"McDonald's desfăşoară programe de pregătire dedicate managerilor trainee având numeroase generaţii de manageri promovaţi de-a lungul timpului. Suntem în căutarea tinerilor care îşi doresc să performeze într-un domeniu dinamic şi provocator, care vor să crească alături de McDonald's", a declarat Monica Zdrancota, Director de Resurse Umane, Premier Restaurants România. "Participarea în programul de Manager Trainee este o sursă de dezvoltare şi învăţare continuă, experienţa nefiind necesară în momentul angajării. Pe lângă mediul de lucru dinamic care te provoacă să-ţi descoperi potenţialul de leadership, salariul atractiv şi pregătirea accelerată în zona de management al restaurantului sunt câteva dintre beneficiile unui Manager Trainee. Cei care vor fi recrutaţi pentru poziţiile disponibile vor avea de câştigat o experienţă profesională solidă, vor lucra alături de o echipă dinamică şi vor primi tot sprijinul de care au nevoie."

Pe lângă programul Manager Trainee, compania are o ofertă variată de joburi disponibile la nivel naţional, printre care: lucrător comercial, Barista la McCafe sau Guest Experience Leader. Angajaţii McDonald's beneficiază de un program de dezvoltare constant, un salariu atractiv, bonusuri, programe de recunoaştere a performanţei, precum şi programe de loializare.

Veniturile medii pe care le pot câştiga pornesc de la 2.400 lei net pentru Crew (lucrător comercial responsabil cu pregătirea produselor sau servirea clienţilor), 3.200 lei net pentru Manager Trainee şi 4.200 lei net pentru un Manager.

Toate informaţiile privind posturile disponibile, procesul de recrutare şi beneficiile acordate angajaţilor McDonald's sunt disponibile pe site-ul companiei, în secţiunea carieră  https://mcdonalds.ro/cariera. 

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb