MDLPA: Plăţi de 114 milioane de lei pentru investiţii realizate prin ambele etape ale PNDL

S.B.
Miscellanea / 4 noiembrie 2021

Plăţi de 114 milioane de lei pentru investiţii realizate prin ambele etape ale PNDL

Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei (MDLPA) a făcut, joi, plăţi de aproape 114 milioane de lei pentru investiţii realizate prin etapele I şi II ale Programului Naţional de Dezvoltare Locală, informează Agerpres.

Astfel, MDLPA a virat suma de 113.984.019,23 de lei în vederea decontării facturilor pentru 204 obiective de investiţii realizate prin cele două etape ale PNDL. Pentru etapa I a fost achitată suma de 8.625.882,08 lei pentru 30 de obiective, iar pentru etapa a II-a a programului au fost decontate facturi în valoare de 105.358.137,15 de lei pentru 174 obiective, precizează ministerul într-un comunicat.

"Continuăm plăţile către primăriile care au contractat investiţii prin proiecte de dezvoltare locală cu finanţare prin PNDL. Sprijinul pentru administraţiile locale rămâne un obiectiv esenţial pentru dezvoltare şi armonizarea standardelor de trai la nivelul întregii ţări", a precizat Cseke Attila, ministrul Dezvoltării.

Situaţia plăţilor efectuate este disponibilă pe site-ul MDLPA, la adresa https://mdlpa.ro/pages/plati.

PNDL, aprobat prin OUG nr. 28 din 10 aprilie 2013, actualizată, este cel mai important program multianual de finanţare cu fonduri de la bugetul de stat. Programul are ca obiectiv general echiparea unităţilor administrativ-teritoriale cu toate dotările tehnico-edilitare, de infrastructură educaţională, de sănătate şi de mediu, sportivă, social-culturală şi turistică, administrativă şi de acces la căile de comunicaţie, iar valorile alocărilor multianuale de la bugetul de stat sunt egale cu sumele înscrise în contractele de finanţare multianuale încheiate între minister şi beneficiarii obiectivelor de investiţii. În cadrul celor două etape ale PNDL, listele obiectivelor de investiţii şi sumele alocate acestora sunt publice şi pot fi consultate accesând pagina de internet a ministerului, secţiunea Lucrări Publice, Programul naţional de dezvoltare locală, rubrica Obiectivele de investiţii, iar transferurile lunare sunt publicate în secţiunea Plăţi, potrivit MDLPA.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb