MDRAP: Linie de finanţare de 60 de milioane de lei pentru dezvoltarea metodelor de management în resursele umane

M.I.
Fonduri Europene / 30 decembrie 2016

Linie de finanţare de 60 de milioane de lei pentru dezvoltarea metodelor de management în resursele umane

Autoritatea de Management pentru Programul Operaţional Capacitate Administrativă (AM POCA) deschide o nouă linie de finanţare, de aproximativ 60 de milioane de lei, pentru dezvoltarea şi implementarea de metode unitare de management în domeniul resurselor umane, potrivit unui comunicat de presă publicat pe site-ul Ministerului Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice (MDRAP).

Noua linie de finanţare este deschisă în cadrul Axei prioritare 1 - Administraţie publică şi sistem judiciar eficiente, Obiectivul Specific 1.2: Dezvoltarea şi implementarea de politici şi instrumente unitare şi moderne de management al resurselor umane.

De asemenea, conform MDRAP, cererea de proiecte IP6/2016 (MySMIS POCA/95/1/2) - Sprijin pentru dezvoltarea şi implementarea de metode unitare de management în domeniul resurselor umane are drept solicitanţi eligibili Agenţia Naţională a Funcţionarilor Publici, Secretariatul General al Guvernului/Cancelaria Prim-Ministrului, Ministerul Finanţelor Publice şi Ministerul Muncii.

"Pentru proiectele ce urmează a fi depuse în cadrul acestei cereri de proiecte este alocată o sumă de aproximativ 60.000.000 lei. Proiectele ce vor fi realizate în urma acestui apel vor contribui la rezultatele de program, precum: aplicarea sistemului de politici de resurse umane bazate pe dovezi, în autorităţile şi instituţiile publice centrale; proceduri revizuite privind planificarea, recrutarea, selecţia, evaluarea, cariera şi formarea personalului introduse în autorităţile şi instituţiile publice", se arată în comunicat.

Termenul limită de depunere a fişelor de proiect este 15 februarie 2017. Pentru cererile de finanţare ce derivă din fişele de proiect agreate de AM POCA, termenul de depunere este 31 martie 2017, mai spune MDRAP.

POCA 2014-2020 este cofinanţat din Fondul Social European (FSE) - obiectivul tematic Consolidarea capacităţii instituţionale a autorităţilor publice şi a părţilor interesate şi eficienţa administraţiei publice. Gestionat de MDRAP, în calitate de Autoritate de Management, POCA reprezintă continuarea Programului Operaţional Dezvoltarea Capacităţii Administrative (PODCA) 2007-2013, conform sursei citate.

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb