MECIUL DE FOTBAL STEAUA BUCUREŞTI - LEGIA VARŞOVIA Cu cine va ţine Sobolewski?

ADINA ARDELEANU
Ziarul BURSA #Piaţa de Capital / 21 august 2013

Cu cine va ţine Sobolewski?

Bursa de Valori Bucureşti nu reuşeşte să concureze bursa poloneză, dar fotbaliştii de la Steaua Bucureşti nu au vreun complex, urmând să joace, în această seară, prima manşă a playoff-ului pentru grupele Champions League, cu polonezii de la Legia Varşovia, pe Arena Naţională.

În ultima perioadă, preşedintele BVB, Lucian Anghel, a avansat tot soiul de comparaţii între activitatea bursei şi jocul de fotbal.

La începutul anului, Lucian Anghel a făcut o paralelă între activitatea BVB şi cea a unui administrator de teren de fotbal, spunând că responsabilităţile sale sunt să se asigure că gazonul este tuns, că liniile de marcaj sunt trasate corespunzător, şi nu să antreneze echipa sau să câştige meciurile.

Ulterior, Lucian Anghel l-a comparat pe Ludwik Sobolewski, polonezul desemnat să preia funcţia de director general BVB, cu Jose Mourinho, considerat unul dintre cei mai mari antrenori din toate timpurile.

Sobolewski, însă, va avea o problemă, diseară, să aleagă dacă ţine cu Steaua Bucureşti sau cu Legia Varşovia, cu atât mai mult cu cât el însuşi nu a fost avizat încă drept "antrenor" al BVB.

Totuşi, în ziua meciului, se aşteaptă ca Autoritatea de Supraveghere Financiară să se pronunţe, astfel că ghicim ce ar putea gândi Sobolewski: nici "Hai Steaua!", nici "Hai, Legia!", ci "Hai, ASF!"

Opinia Cititorului ( 20 )

  1. au vreo legatura echipa puscariasului si legia cu piata de capital?

    Dl. Sobolewski tine cu bursa 

    1. Lucian Anghel asa crede, ca fotbalul si bursa sint comparabile.

      Si totusi Sobolewski va tine cu cine e mai bun.

    Categoric va tine cu cei buni! Si sper ca in sfarsit sa puna capat mahalagismului impus si condus de vesnicul Gazaru si eterna securista. Va pune sper capat barfelor si facutului rau la comanda. Si cel mai mult imi doresc ca acest OM sa-si faca treaba cum stie. Si va face acest lucru daca nu va interveni prea mult Gazaru si Faraonul. Chiar daca tot face calcule cu unii si altii cum a facut acum in vacanta la greci, tot nu le va iesi. Noi suntem cu polonezul.

    Dl.Anghel,

    Asa cum am mai spus si dl.Cionga, atentie mare si nu la Mumia Pietii ci la Balbaila si Vesnica Directoare. Ei sunt pericolul si ei sunt serpii societatii. Scapati de ei si asa isi va putea face treaba dl.S. daca va fi votat desigur. 70% sunt adusi de Faraon si sigur sunt de partea lui, mai sunt si in CA unul sigur, dar nu este bine daca ii lasati. Asa cum am vorbit si cu ceilalti, scapati de ei. 

    1. Asa, domnule Sobolewski, dati-i afara pe aia din Consiliu, domnule!

      Ce naiba?! 

    Sunteti toti niste nesarati care nu stiti sa gustati o gluma si o ironie fina. probabil nu ati avut concediu....

    1. Asa este? Nu stim sa gustam ironia ? Sau ironia consta tocmai in faptul ca de 17 ani acceptam numai securisti la putere, pupincuristi, prosti si samd? Si apoi ne apucam sa scriem si sa ne intrebam De ce? Pai cum de ce? Tocmai de ceea ce Nu au facut EI..asta este ironia? Tocmai de ceea ce nu a facut SF si astazi isi da cu pararea si mai este si in CA? Ce fel de ironie este asta? Si cui ii convine? Tie?

    Pai cu cine sa tina? Este polonez, iar daca este din Varsovia, sau traieste acolo si este si microbist, va tine cu echipa din orasul lui. Cum sa tina cu Steaua Bucuresti? Doar daca nu cumva o fi un dinozaur care a vazut meciurile Stelei de pe vremea lui Valentin Ceausescu si s-a indragostit de entuziasmul acelei perioade romantice a fotbalului mondial. In rest, la vremuri noi, oameni noi, si Doamne-ajuta!

    Urmatorul nivel este sa invatam impreuna sa ii acceptam, respectam si valorizam pe ceilalti. Indiferent ca suntem in relatii armonioase cu ei, mai putin armonioase sau, de-a dreptul, in dezacord. Respectul pe care-l datoram tuturor celor cu care intram in contact este obligatoriu, la fel ca si acceptarea valorilor lor, a credintelor, a tuturor raportarilor axiologice. Incercam sa invatam si sa aflam impreuna de ce, daca facem asta, suntem invingatori. A fi de succes inseamna, in primul rand, sa te respecti. A te respecta presupune nu numai o constiinta interna, ci si una externa. A-i respecta pe ceilalti este cel mai bun antrenament pentru invatarea, insusirea respectului de sine. Sunt convins ca dl.Sobo va face acest lucru. Sunt convins ca d-lui are in personalitate respectul si nu bataia de joc aratata de prostii de pana acum. Si sunt convins ca are educatia necesara, doar este doctor pe munca lui. Este o diferenta de ceea ce vom avea si de ce am avut pana acum. Este un trimis din mediul urban scolit si educat, fata de mediul rural si cu scoli pe la FF sau ID. Este nu?

    1. Da, este!

      Mai ales chestia cu "constiinta externa", m-a facut praf.  

      Mi-am dat seama ca, probabil, sint singurul care nu o are.

      Am sa-mi cert parintii. 

    De acum se vor schimba lucrurile. Ceea ce isi doreau cei de pana acum si anume" cea mai importanta Bursa dn regiune" ( cat umor), el, va face. Insa va avea nevoie de oameni noi, competitivi, dornici sa faca ceva, sa schimbe in acelasi timp. Ma indoiesc ca mai mult de 10% din cei de acum, vor putea! Din pacate este nevoie de schimbare de sus in jos. Eu tin cu polonezul pana la final.

    1. Acest anonim trebuie sa fie SF .Numai el sustinea ca 10 la suta din personal este bun. Polonezul ii va implini acest vis pe care nu l-a cocretizat. Mult suucces.

      Finalul va veni repede: vei fi prima data afara.

      La cei buni sau la cei nepregatiti?

    Mai oameni (buni),

    N'ar fi mai bine sa avem ein wenig de rabdare sa vedem ca ve face omu' Sobo in 3-4 luni de la venire? Ca asa ne dam cu parerea inca 3 ani si tot nu vom nimeri adevarul decat din greseala.

    Oricum, saracu'Sobo daca a citit tot ce s-a scris (ca mesaje din subsol) in ultimele 2 luni despre el sau in legatura cu el, acu e disperat definitiv si-si bleastama zilele ca va ajunge in Ro.  

    1. Sa vina odata! Si va fi sprijinit. Numai sa fie votat.

      A venit! Uraaaa!

      Limbile afara din gura! 

      Mincinoscul si perversul pietii afara, afara, afara!

      E grava treaba cu voi... sunteti din ce in ce mai isterici. Nu va mai agitati atata ca o sa va cauzeze.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb