Media Galaxy lansează pachetul Microsoft Office 2007 "Acasă şi pentru Şcoală"

C.I.
Ziarul BURSA #Companii #Bunuri de Larg Consum / 20 august 2008

Media Galaxy lansează pachetul Microsoft Office 2007 "Acasă şi pentru Şcoală"

Compania MEDIA GALAXY lansează pachetul Microsoft Office 2007 "Acasă şi pentru Şcoală". La un preţ de 199 lei, noul pachet oferă 3 licenţe de utilizare şi conţine programele Word, Excel, PowerPoint şi OneNote. Noua versiune a sistemului Office 2007 reprezintă o soluţie software adaptată nevoilor elevilor, studenţilor sau utilizatorilor casnici. Clientul beneficiază în plus de o reducere semnificativă de preţ faţă de pachetul Microsoft Ofice 2007, care oferă licenţa la preţul de 499 lei. Lansarea noului pachet se derulează pe o piaţă în creştere, astfel în 2008 vânzările de pachete Microsoft Office au atins deja nivelul celor înregistrate pe parcursul anului 2007. Oferta MEDIA GALAXY mai include: Office Pro 2007 (English şi RO), Office Small Business (English şi RO), OFFICE BASIC 2007, precum şi sisteme de operare WINDOWS VISTA BUSINESS, WINDOWS VISTA HOME BASIC, WINDOWS VISTA HOME PREMIUM, WINDOWS VISTA ULTIMATE.

ALTEX ROMÂNIA este liderul pieţei româneşti de retail produse electrocasnice, electronice, IT, comunicaţii şi multimedia. Suprafaţa comercială totală se ridică la aproximativ 90.000 metri pătraţi, divizată între 70 de magazine ALTEX şi 17 magazine MEDIA GALAXY.

La finele lui 2007, ALTEX ROMÂNIA a obţinut o cotă de piaţă de 28,2%, pondere care a dus la mărirea distanţei faţă de principalii urmăritori. După primele 6 luni ale anului 2008, ALTEX ROMÂNIA anunţă o cifra de afaceri în creştere cu 47% faţă de perioada similară a anului trecut: 170 milioane euro. Suprafaţa de vânzare la finele primului semestru a fost de 92.500 mp.

ALTEX ROMÂNIA este acţionar majoritar în următoarele companii: Complet Electro Serv - compania producătoare de echipamente IT, Cometex SA - compania de real-estate. Din grupul ALTEX mai face parte şi compania de credite de consum Credex, unde 30% din acţiuni sunt deţinute de Raiffeisen Bank.

Credit de Nevoi Personale în lei, cu dobândă fixă pe întreaga perioadă de creditare

CREDEX, compania de servicii financiare a grupului ALTEX, a lansat Creditul de Nevoi Personale cu dobândă fixă pe întreaga perioadă de creditare. Acesta poate fi utilizat în orice scop personal, fără a declara şi fără a justifica destinaţia banilor împrumutaţi. Oferta se adresează tuturor clienţilor cu venituri din salarii, pensii sau din desfăşurarea unei profesii liberale, cu vârsta cuprinsă între 20 şi 65 de ani. Suma împrumutată poate varia între 500 lei şi 18.000 lei, pe o perioadă de minimum 12 luni şi maximum 60 de luni. Expunerea maximă acceptată pe client este de 18.000 lei. Noul produs se distinge pe piaţa creditelor printr-una dintre cele mai mici dobânzi pentru creditul de nevoi personale în lei: 11.9%, (DAE 25.3%, calculată la 60 de luni). Un alt avantaj oferit de Creditul de Nevoi Personale lansat de CREDEX este perioada scurtă de analiză şi răspuns, de maxim 24 de ore. Suma împrumutată este pusă la dispoziţia clientului în numai 24 de ore de la aprobare, prin virament în orice cont în lei deţinut de acesta, indiferent de bancă. Documentele necesare pentru obţinerea creditului sunt: buletinul sau cardul de identitate, adeverinţa de venit sau talon de pensie, factura de utilităţi şi extrasul contului în care se doreşte viramentul bancar. Pentru valori peste 5.500 ron, se mai solicită copia după cartea de muncă.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb