Media: Trump anunţă că a convenit cu Fox News să organizeze o dezbatere cu Harris în 4 septembrie

A.F.
Politică / 3 august

Media: Trump anunţă că a convenit cu Fox News să organizeze o dezbatere cu Harris în 4 septembrie

Republicanul Donald Trump a declarat vineri că a convenit cu Fox News să organizeze o dezbatere pe 4 septembrie cu vicepreşedintele şi candidata la nominalizarea democrată pentru alegerile prezidenţiale din SUA, Kamala Harris, conform news.ro.

"Am convenit cu Fox News o dezbatere cu Kamala Harris miercuri, 4 septembrie", a scris Trump pe platforma sa Truth Social. Nu este clar dacă Harris a fost de acord cu dezbaterea.

Fox News făcuse o propunere campaniilor prezidenţiale ale lui Donald Trump şi Kamalei Harris pentru 17 septembrie.

În scrisorile adresate echipelor de campanie ale lui Harris şi Trump, Jay Wallace, preşedintele şi editorul executiv al Fox News Media, a propus o dezbatere moderată de Bret Baier şi Martha MacCallum, doi veterani care conduc de obicei emisiunile despre alegeri la postul TV. Evenimentul ar urma să aibă loc în Pennsylvania.

ABC News a încheiat un acord între echipa de campanie a lui Trump şi cea a preşedintelui Joe Biden pentru televizarea unei dezbateri programate să aibă loc la 10 septembrie.

CNN a televizat o dezbatere în iunie care s-a dovedit a fi, în cele din urmă, căderea lui Biden.

Opinia Cititorului ( 6 )

  1. Orientul Mijlociu este adus in fata unei noi realitati .Persanii fie vor fi readusi in epoca de piatra fie vor juca cum li se cinta .Turcii vor pierde Constantinopole ce va reveni Europei .Palestina nu va mai exista ca stat iar toate organizatiile teroriste vor fi distruse total .Inceputul asasinarii capetelor ne arata adevarul .Israel nu poate face pace cu totii acesti deja disparuti condamnati .Cei ce vor veni din urma fie isi vor reconsidera discursul fie vor fi si ei asasinati .Rusia va pleca din Crimeea si din Africa plus Orientul Mijlociu pe masura ce trupele Ucrainei (ocidentului ) ii vor alunga .Franta si Polonia deja aduc in lupta citeva batalioane de militari ucrainieni .Arabii si statele arabe vor accepta deciziile Occidentului dupa ce Persanii vor pierde toate entitatile teroriste create cu acordul tacit al Occidentalilor si al natiunii lui Israel . Rusia nu va putea pastra partea ei de la Marea Baltica .Orasul lui E.Kant va reveni la patria mama.Germania va arata curind forta sa militara .Trump pierde alegerile iar Harris devine inegalabila sefa a intregului Occident acolo unde in Pacific un NATO doi prinde viata .China nu poate iesi din arealul ei existentialist .Nu o ajuta geografia.China nu se poate extinde decit spre Rusia .Una peste alta Europa isi reintregeste granitele ea fiind de departe marea cistigatoare a momentului .NATO european creste si se inarmeaza .Romania si Ucraina devin doua entitati statale ce vor avea un imens cuvint de spus in viitor .Rep.Moldova va fi rapid integrata in UE si Maia Sandu poate prelua pe model Cuza (nu are adversar ) Presedintia Romaniei .Aceastea fiind zise viitorul ne este clar afisat .

    1. Este foarte târziu, aproape că m-a luat somnul. Dacă nu era Sâmbătă, dormeam de mult.

      Spune-mi, te rog, ce fumezi?!??? 

      Spune-mi, te rog, ce utilizezi?!??? 

      Nu prea mă interesează, dar să știu pe viitor să evit orice formă de astfel de prostii de bagi tu în tine. 

      Eu sunt bătrân și nici măcar nu mai fumez țigări, dar dacă îmi zici ce utilizezi, poate să fie și Fanta sau Spite, mă țin departe de ele. 

      Mai vorbesc oamenii pe aici că le zici la "mișto ", frate, și la mișto dacă ai scris treaba de mai sus, tot este o jignire pentru oamenii cu ceva sinapse.  

      Cum să-ți zic eu ție?!??!? 

      Dacă îmi spui că bei apă plată cu lămâie, de mâine arunc toate lămâile din casă.  

      Pfff, nu mai am comparații și metafore vis a vis de ce scrii tu pe acest forum. Repet, și la mișto dacă sunt scrise, nu este bine.  

      Unii, mai slabi de înger, s-ar putea să creadă "fanteziile " scrise de tine. Sper să apreciezi faptul că nu am zis: tâmpenii, gunoaie, cretinisme, baliverne.  

      Deci nu am zis așa ceva. 

      Peace!!! 

      Probabil ca nici acum nu crezi(sau iti este prea dor de el) cum intreg „Lagarul Socialist ” s-a desprins in 1989 de URSS si este acum parte a UE si NATO .Probabil ai devenit uituc (uite nu zic senil ).Pentru a pricepe studiaza vechile harti ale Europei si sigur intelegi viitorul pe care t-il doresc al apuca .

    daca nu va veni cu un discurs care sa produca impact la alegatori mai bine lipsa . cu limbaj de lemn , sau , eu sint bun si ea este rea nu ajunge .

    Dar mai apuca Trump 4 septembrie ?!

    1. cartea cu "tentativa de asasinat" a jucat-o deja

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb