Media: Zelenski a purtat discuţii despre situaţia din regiunile Doneţk şi Harkov

A.F.
Politică / 21 mai

Media: Zelenski a purtat discuţii despre situaţia din regiunile Doneţk şi Harkov

Preşedintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, a avut discuţii cu comandantul-şef despre situaţia din regiunile Doneţk şi Harkov, el precizând că menţin controlul peste tot. Liderul ucrainean a vorbit despre nevoia de apărare aeriană, de sisteme de apărare suplimentare care ar putea atenua semnificativ dificultăţile pentru luptătorii săi şi ameninţarea la adresa oraşelor, conform news.ro.

"Astăzi am vorbit cu comandantul-şef despre situaţia din regiunile Doneţk şi Harkov, în special. Menţinem controlul peste tot. Ucigaşii ruşi folosesc în mod activ bombe aeriene ghidate - în zona Chasiv Yar, în sectorul Pokrovsk, în zona Lyptsi din regiunea Kharkiv şi în alte zone de luptă. Acest lucru ne readuce din nou şi din nou la nevoia de apărare aeriană - de sisteme de apărare suplimentare care ar putea atenua semnificativ dificultăţile pentru luptătorii noştri şi ameninţarea la adresa oraşelor şi comunităţilor noastre. Acest lucru se referă, de asemenea, la pregătirea pentru tranziţia Forţelor noastre aeriene la noi aeronave de luptă", spune oreşedintele Ucrainei în mesajul către popor.

Liderul Ucrainei arată că "fac totul pentru a se asigura că va veni cât mai curând ziua în care vor putea adăuga puterea "Patrioţilor" în regiunile estice, în oraşele precum Harkov, Sumy şi altele.

"Sunt recunoscător tuturor partenerilor care înţeleg această necesitate a noastră şi importanţa ei - adevărata putere strategică a apărării aeriene în acest război. Putin nu are decât teroare. Aceasta este baza capacităţilor sale", arată liderul ucrainean.

Potrivit lui Zelenski, "fiecare limitare a potenţialului terorist al Rusiei este o constrângere la pace".

"Armele noastre pentru apărarea poziţiilor ucrainene, eforturile noastre diplomatice comune de dragul formulei de pace, munca noastră pentru a trage Rusia la răspundere juridică pentru război - toate acestea aduc pacea mai aproape. Sunt recunoscător tuturor celor care sunt alături de Ucraina! Glorie tuturor războinicilor noştri! Mulţumesc tuturor celor care se alătură Forţelor de Apărare şi Securitate ale Ucrainei! Glorie Ucrainei!", mai spune Volodimir Zelenski în mesaj.

Opinia Cititorului ( 6 )

  1. Acusica vine Marele Contraatac cu toate

    super armele+banii a 32 de tari NATO, 

    si Putin va fi luat din Kremlin in lanturi 

    si dus la Curtea Internationala de Justitie,

    slava ukri 

    1. Un CIRCAR NENOROCIT,care pentru a fi la putere isi distruge tara si isi ucide cetatenii,pentru a se da marele aparator al Ucrainei.CIRCARULE,dute ba la meseria ta si nu considera ucraina o scena de teatru. Crezi ca TERORISTUL de la Moscova o sa se sperie vreodata de ABERATIILE pe care le DEBITEZI. Ucraina,o sa aibe soarta PALESTINEI,pe care ISRAELUL,o sa o desfiinteze,datorita unor nemernici ca tine. Crezi ca niste ARME pe care ti le vand cei care te ajuta o sa il sperie pe TERORIST. ? Cu cat o sa continue mai mult RAZBOIUL,cu atat tara ta o sa fie mai distrusa,iar cetani nevinovati vor plati cu viata.LUPTA pentru PACE,nu pentru RAZBOI,insa daca o sa vina PACEA,UCRAINIENII,iti vor pecetlui soarta ca si TRADATOR.!

      sigur va fi condamnat eroul Zele pt tradare,a distrus tara,a distrus viitorul multor tineri,uita te cati mor in Tisa incercand sa scape de razboi!

      nimeni in acest secol cu exceptia superputerilor nu isi doreste razboi,razboiul e pe bani multi,teritorii castigate sau pierdute,sfere de influienta castigate sau perdute!

      avem un castigator net care vinde armament la toti vasalii din alianta si 2 mari pierzatori,Ucraina si mai putin Rusia,ca ea isi acopera din cheltuieli cu pamantul cucerit,si un mare pierzator indirect,Europa,ce si-a luat un protap si s-a legat la camionul american,politica fara directie,finalitate,politica dementa de distrugere economica de care profita India,China,Corea si restul Asiei 

      rusia a platit pn acum 170 mld euro pe razboi, fara distrugerile din rusia . asta e 1,5 mil euro/ha. La noi in Romania hectarul de arabil e 10.000-20.000 euro. si dc pastreaza teritoriile, ceea ce nu-i sigur, si cat o sa mai coste pana la final, tot "nu-si scoate cheltuiala". ncii pe departe. mai bine il cumpara. era mult mai destept.

      Pai pe cine a tradat Zelenski?

      POPORUL UCRAINIAN,pentru ca sa fie el BURICU PAMANTULUI si sa se IMBOGATEASCA,in timp ce UCRAINIENII,sunt luati cu ARCANU la razboi. Daca UCRAINIENILOR il IUBESC asa mult,nu ar FUGI din TARA,MURIND prin MUNTII ROMANIEI si prin RAURI. Asa ca sa iti intre si tie in TARTCAUTA,ca daca Romania v-a fi atrasa in RAZBOI,TINERII romani,vor pleca din TARA in proportie MARE. Ai dracu,la unii,va place RAZBOIU,dar sa moara alti ,iar voi sa BENCHETUITI prin STRAINATATE. Daca nu stii,MILITARII,fug din ARMATA,din cauza SUPERSALARIILOR SPECIALE de 3000 de lei,cat are un MATURATOR de pe STRADA.!

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb