MedLife lansează programul MM Express, fişa de aptitudini disponibilă în 24 de ore direct în aplicaţie

A.B.
Miscellanea / 11 martie 2021

MedLife lansează programul MM Express, fişa de aptitudini disponibilă în 24 de ore direct în aplicaţie

Anul trecut, 20% din numărul total de angajaţi din România şi-au mutat activitatea în regim de telemuncă, obiectivul angajatorilor fiind de a-i proteja pe angajaţi de infectare şi de a nu favoriza răspândirea virusului, transmite un comunicat de presă trimis redacţiei. Adoptând această schimbare, companiile şi-au dorit să limiteze pe cât posibil orice expunere între colegi şi să nu-i supună niciunui fel de risc pe noii angajaţi.

Angajarea şi integrarea unui coleg nou, mai ales într-un context pandemic, are propriile provocări. Dincolo de dorinţa de a avea un proces de angajare cât mai în siguranţă, de la interviul de recrutare, care a ajuns să se desfăşoare tot online, la fişa de aptitidini pentru medicina muncii, se adaugă şi presiunea timpului limitat pentru integrarea noilor colegi.

MedLife mai face un pas în zona de digitalizare şi lansează un nou serviciu pentru companii - MM Express, ce presupune emiterea în regim online a fişei de aptitudini de medicina muncii pentru noii angajaţi, în maxim de 24 de ore.

"Practic, companiile care au în derulare un proces de recrutare şi integrare pentru un nou coleg, vor putea beneficia în maxim 24 de ore de fişa de aptitudini din partea noastră ca operator medical. Viitorul angajat este programat, trece prin fluxul operaţional medical şi în decurs de 24 de ore de la inţierea procesului, angajatorul primeşte online fişa noului angajat prin platforma pentru clienti. Suntem si am fost permanent aproape de partenerii şi clienţii noştri, receptivi la nevoile şi cerinţele lor şi încercăm, zi de zi, să le venim în întâmpinare cu soluţii, strategii, planuri de acţiune şi servicii de bună calitate", a declarat Mirela Dogaru, Corporate Manager MedLife Group. MedLife este singurul operator medical care oferă pentru companii acest serviciu rapid şi digitalizat.

Medicina muncii are un rol esenţial în desfăşurarea activităţii profesionale de lucru, de aici şi dorinţa de a dezvolta programe eficiente şi rapide pentru angajatori. Ea este o specialitate a medicinei care se ocupă cu prevenţia, siguranţa şi performanţa angajaţilor şi, totodată, cu diagnosticarea şi tratarea bolilor profesionale şi a accidentelor provocate la locul de muncă. Medicii specialişti sunt la curent cu reglementările legislative privind sănătatea şi securitatea în muncă şi lucrează cu angajatorii pentru a menţine intreprinderile funcţionale şi angajaţii în siguranţă şi sănătoşi la locul de muncă.

Specialiştii în medicina muncii pot diagnostica, gestiona şi ajuta la prevenirea unei boli care a fost cauzată sau exacerbată de factorii de la locul de muncă. De asemenea, aceştia evaluează riscurile de sănătate la locul de muncă şi lucrează direct cu angajaţii. Medicul de medicina muncii are rolul de a determina aptitudinile fizice şi emoţionale ale unui angajat, oferă consiliere angajatorului în vederea prevenirii unei afecţiuni şi identifică riscurile pentru reducerea accidentelor şi bolilor produse la locul de muncă.

Avantajele de a avea un abonament medical

Prevenţia înseamnă o serie de obiceiuri prin care pacientul are grijă de sănătatea lui şi a celor dragi. Pe lângă adoptarea unui stil de viaţă sănătos, medicii recomandă consultaţii de specialitate periodic, screening-uri şi analize de laborator, în funcţie de istoricul medical.

În România, principala cauză a deceselor o reprezintă bolile cardiovasculare, reprezentând 50% din decesele totale în 2018, dublu faţă de ţările vest-europene mai dezvoltate, în timp ce afecţiunile respiratorii au reprezentat 38% din cazurile de îmbolnăvire. Din totalul deceselor înregistrate în ţara noastră în anul 2018, aprox. 45%* ar fi putut fi evitate: ~21% au fost decese care ar fi putut fi evitate prin acordarea îngrijirilor eficace şi la timp (boala cardiacă ischemică, bolile cerebro-vasculare şi boala hipertensivă), ~25% au fost decese prevenibile, care ar fi putut fi evitate prin intervenţii de sănătate publică şi prevenţie (boala cardiacă ischemică, decesele cauzate de consumul de alcool, decesele cauzate de tumori maligne ale traheei, bronhiilor şi pulmonului şi accidentele).

Prin deţinerea şi utilizarea unui abonament medical, multe multe dintre îmbolnăviri ar putea fi evitate printr-o prevenţie mai eficientă şi printr-un acces crescut la tratament sau un tratament mai bun. Abonamentele medicale oferite în sistemul privat facilitează accesul la screening-uri şi investigaţii medicale, ceea ce poate încuraja reorientarea graduală a pacienţilor către medicina preventivă. MedLife vine în întâmpinarea pacientului cu multe tipuri de screening şi teste care pot depista o boală înainte ca aceasta să facă ravagii în organism, cu programe dedicate de screening pentru comorbidităţi şi programe de screening post COVID-19.

MedLife deţine 42,3% din piaţa de abonamente, cu peste 700.000 de abonaţi

Pacientul poate avea acces rapid la programări şi rezultate analize, având disponibile rezultatele în 24 de ore, pentru 70% din analizele medicale. Acest lucru este posibil, deoarece MedLife deţine cea mai mare reţea de laboratoare medicale private din România, cu peste 33 de unităţi în Bucureşti şi în ţară. În acelaşi timp, pacientul are parte de asistenţă medicală personalizată şi îşi poate vizualiza istoricul medical online, într-un sistem digitalizat.

De-a lungul anilor, grupul MedLife s-a concentrat pe nevoile companiilor şi angajaţilor , dezvoltând permanent programe şi servicii care să le vină în ajutor, în momentul de faţă fiind lider detaşat pe piaţa de abonamente medicale private, cu 42,3% cotă de piaţă, peste 700.000 de angajaţi beneficiind de serviciile medicale.

Anul pandemic a arătat lumii că trebuie să fim pregătiţi pentru orice, fie că vorbim de persoane fizice sau companii, fie că vorbim de pacienţi sau de medici. Şi chiar dacă realitatea pe termen scurt este presantă, este important să ne pregătim şi pentru viitor. Cu grijă pentru viitor, MedLife construieşte pentru companii programe noi, se axează pe digitalizare şi investeşte în tehnologie, pentru că sănătatea va fi mereu prioritate zero.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
digi.ro
aages.ro
danescu.ro
librarie.net
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Noi. 2024
Euro (EUR)Euro4.9764
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.7176
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3172
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9544
Gram de aur (XAU)Gram de aur393.2836

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Mirosul Crăciunului
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
petreceriperfecte.ro
targuldeturism.ro
gustulitaliei.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb