MetaWealth şi One United Properties - acord-cadru de 20 milioane euro

T.B.
Companii / 7 mai

MetaWealth şi One United Properties - acord-cadru de 20 milioane euro

Start-up-ul fintech MetaWealth şi One United Properties anunţă un acord-cadru de 20 de milioane Euro pentru apartamente de închiriat, ceea ce va oferi investitorilor MetaWealth acces la proiecte rezidenţiale premium, se arată într-un comunicat al MetaWealth, remis redacţiei.

MetaWealth va lista trei noi active pe platforma fintech. Primul activ, format din 31 de apartamente în proiectul rezidenţial exclusivist One Lake District, a fost listat pe 7 mai. Cu o valoare totală estimată a investiţiei de 5,5 milioane Euro, MetaWealth preconizează că investiţia va genera un profit de 36% în 18 luni. MetaWealth intenţionează să păstreze apartamentele pentru închiriere pe termen lung, potrivit sursei.

Michael Topolinski, co-fondator şi Preşedinte MetaWealth, spune: "Acesta este un acord de referinţă pentru piaţa imobiliară din România, care validează modelul de tokenizare pe care MetaWealth îl implementează cu succes de mai bine de un an, pe unele dintre cele mai profitabile pieţe imobiliare din Europa", arată datele comunicatului.

Richard McLaughlin-Duane, co-fondator MetaWealth şi Managing Director, Assets & Partnerships, adaugă: "MetaWealth oferă dezvoltatorilor locali un cadru global în care să îşi prezinte activele şi oferă investitorilor individuali din întreaga lume acces la oportunităţi altfel inaccesibile pe pieţe imobiliare profitabile. Suntem încântaţi că One United Properties se alătură misiunii noastre de a revoluţiona investiţiile imobiliare. Cred că parteneriatul nostru duce piaţa din România la următoarea etapă de dezvoltare", informează compania.

Victor Căpitanu, co-fondator şi co-CEO One United Properties, spune: "În baza strategiei noastre de dezvoltare, îmbrăţişăm tehnologiile emergente pentru a diversifica şi mai mult portofoliul nostru de cumpărători şi investitori. MetaWealth este un fintech dinamic, care şi-a construit, în doar un an, un portofoliu impresionant de investitori din întreaga lume, atât ca număr, cât şi ca diversitate, şi avem încredere că parteneriatul nostru ne va oferi un avantaj competitiv pe o piaţă globală tot mai digitalizată", conform sursei.

One Lake District este un complex rezidenţial exclusivist situat pe malul lacului Plumbuita din Bucureşti, care va oferi apartamente moderne, privelişti uimitoare pe malul lacului, principii sustenabile, design inovator şi o varietate de servicii integrate, se arată în comunicat.

Garrett Rocca, un investitor cu experienţă din Canada, spune: "Aştept cu nerăbdare să investesc prin MetaWealth în proiectul unuia dintre cei mai de încredere dezvoltatori din România. Lansarea activelor One United Properties pe platformă este o veste extraordinară, deoarece adaugă un nou palier de active valoroase, calitative şi profitabile ce devin astfel accesibile investitorilor individuali ca mine. Plafonul meu investiţional actual este limitat la 25.000 de euro, ceea ce nu acoperă investiţia totală necesară pentru a cumpăra un apartament întreg în One Lake District, dar ca investitor MetaWealth, mă pot bucura de beneficiile unui activ imobiliar One United fără să fie nevoie să îl cumpăr 100%", conform datelor companiei.

Cu o prezenţă puternică în Bucureşti, Marbella şi Dublin, MetaWealth conectează dezvoltatorii cu cumpărători individuali şi investitori din întreaga lume, prin integrarea tehnologiei de ultimă generaţie, a expertizei globale în domeniul imobiliar şi a înţelegerii de neegalat a pieţei. MetaWealth îşi va deschide biroul central din Londra în luna iulie, informează sursa.

De la lansarea sa în luna martie a anului trecut, platforma revoluţionară de investiţii a vândut cu succes apartamente tokenizate în valoare de peste 13 milioane USD. Platforma fintech explorează în mod activ noi oportunităţi de investiţii, concentrându-se pe active imobiliare premium evaluate între 4 şi 10 milioane USD pe pieţe profitabile precum Spania, Grecia şi Italia, se mai arată în comunicatul companiei.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb