MetLife şi MetLife Foundation, parteneriat de microcreditare cu Kiva

Elena Deacu
Companii / 2 iulie 2015

MetLife şi MetLife Foundation anunţă astăzi încheierea unui parteneriat cu Kiva, o organizaţie neguvernamentală care susţine antreprenori din toată lumea prin intermediul platformei sale online de finanţare de tip crowdfunding.

Cei 5.200 de angajaţi ai MetLife din Europa, Orientul Mijlociu şi Africa au fost invitaţi să aloce 25 de dolari sub formă de împrumut pentru a sprijini antreprenori din toată lumea să pornească, să susţină şi să-şi dezvolte afacerea. Iniţiativa este finanţată de MetLife Foundation, organizaţia caritabilă a grupului MetLife, care îşi propune să crească gradul de incluziune financiară la nivel global. Pentru a atinge acest obiectiv, MetLife Foundation investeşte 200 de milioane de dolari în decursul a cinci ani, cu obiectivul de a avea un impact în vieţile a peste două milioane de oameni.

"Parteneriatul cu Kiva reprezintă o metodă simplă şi eficientă de a face diferenţa pentru mii de antreprenori din toată lumea şi pentru famillie lor. În acelaşi timp, oferă angajaţilor MetLife o oportunitate unică, inovatoare şi atractivă de a se implica şi contribui la creşterea incluziunii financiare în ţări care adesea nu au deloc acces la servicii financiare", a declarat Michel Khalaf, preşedintele MetLife EMEA şi membru în consiliul director al MetLife Foundation.

Din 2005, Kiva a facilitat acordarea de microîmprumuturi în valoare de peste 715 milioane de dolari prin conectarea unei comunităţi globale în continuă creştere formată din peste 1,3 milioane de creditori cu 1,6 milioane de antreprenori din toată lumea. Pe măsură de persoanele care obţin finanţare prin intermediul Kiva rambursează creditele, sumele pot fi împrumutate din nou, astfel încât noi antreprenori să beneficieze de susţinere, susţinând creşterea incluziunii financiare.

"MetLife a fost înfiinţată pornind de la o premisă simplă, dar puterică, anume că oricine are nevoie de acces la instrumentele financiare potrivite pentru a obţine mai mult în viaţă", a declarat Premal Shah, preşedintele şi cofondatorul Kiva. "Suntem mândri să facem parte din eforturile MetLife către această viziune. Prin intermediul parteneriatului, MetLife susţine visurile a mii de antreprenori din toată lumea, contribuind la creşterea accestului la servicii financiare şi susţinând angajaţii să participe direct la misiunea grupului".

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb