Metropolitan Life lansează raportul anual de sustenabilitate

F.D.
Companii / 24 iunie 2022

Metropolitan Life lansează raportul anual de sustenabilitate

Raportul anual de sustenabilitate al MetLife, publicat astăzi, prezintă modul în care compania continuă să integreze sustenabilitatea în cadrul operaţiunilor sale, inclusiv prin angajamentele sale privind diversitatea, echitatea şi incluziunea (DEI) pentru 2030, potrivit unui comunicat de presă.

În raport, MetLife oferă, de asemenea, informaţii cu privire la angajamentul său de a atinge zero emisii nete de gaze cu efect de seră (GES) în cadrul operaţiunilor globale ale companiei şi al portofoliului general de investiţii până în 2050 sau mai devreme.

Obiectivul zero emisii nete se bazează pe angajamentele de sustenabilitate existente ale MetLife pentru 2030, care includ 11 obiective climatice stabilite în 2020, precum şi un set solid de angajamente în aria programelor de diversitate, echitate şi incluziune pentru 2030,stabilite în Martie 2022. Componentele financiare ale angajamentelor pentru diversitate, echitate şi incluziune, totalizează peste 2,5 miliarde USD până în 2030.

"Scopul nostru - mereu alături de tine pentru a construiun viitor mai încrezător - este esenţial pentru strategia noastră de business, fiind, de asemenea, şi în centrul misiunii noastre de sustenabilitate. Pentru MetLife, calea către un viitor mai încrezător este clară: aplicarea resurselor noastre de amploare pentru a construi o societate mai incluzivă şi mai echitabilă, pentru a promova oportunităţi economice, pentru a crea o planetă mai sănătoasă şi pentru a îmbunătăţi sănătatea şi bunăstarea tuturor oamenilor", a declarat Preşedintele şi CEO-ul MetLife, Michel Khalaf.

Recunoscând legătura indisolubilă dintre problemele sociale şi cele de mediu, MetLifese implică prin intermediul echipei, alproduselor şi serviciilor oferite, cât şi al investiţiilor,pentru a aborda holistic nevoile comunităţilor din întreaga lume. Printreexempleleprezentate în raportul MetLife, se numără:

-Alocarea a peste 6 miliarde de dolari în noi investiţii ecologice şi peste 1 milion de dolari, alocaţi prin intermediul FundaţieiMetLife,pentru proiecte legatede schimbările climatice.

-Neutralizarea emisiilor de carbon, focus pe care compania MetLifeîl arede când a devenit primul asigurător din SUAcu aceststatut,obţinut în 2016.

-Reducerea emisiilor de GES cu 21% în perioada 2020 - 2021 şi plantareaa peste 200.000 de copaci în întreaga lume din anul 2020 până în prezent.

-Obţinerea performanţelor de top în industrie pentru diversitatea forţei de muncă din punct de vedere etnic şi rasial în SUA şi pentru angajaţii de sex feminin la nivel global.

-Aderarea la Campania pentru Drepturile Omului aCoaliţiei de Afaceri pentru Legea Egalităţii.

-Extinderea programului de sponsorizare a talentelor companiei, EXCELERATE, la nivel global, pentru a avansa dezvoltarea liderilor cu potenţial ridicat.

-Îndeplinirea angajamentului pe trei ani, de către Fundaţia MetLife, de a investi 5 milioane de dolari pentru promovarea echităţii rasiale în Statele Unite ale Americii.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb