MFE organizează, astăzi, un concert de muzică live dedicat Zilei Europei

Andrei Stan
Cultură / 8 mai 2016

Ministerul Fondurilor Europene (MFE) a anunţat că organizează astăzi un concert de muzică live dedicat Zilei Europei, care se va serba în data de 9 mai, potrivit unui comunicat publicat pe site-ul instituţiei.

Concertul va avea loc în Piaţa Sfântul Anton din Bucureşti, începând cu ora 18:00.

"Ministerul Fondurilor Europene organizează în data de 8 mai un concert de muzică live cu Antonia, Nicoleta Nucă şi formaţia Alb şi Negru, în piaţa Sfântul Anton (în spatele restaurantului Hanu' lui Manuc), începând cu ora 18:00. În plus, anul acesta, Comisia Europeană organizează în statele membre UE o vânătoare de comori, care va avea ca mare premiu o excursie în doi într-o capitală europeană", se arată în comunicat.

În cazul României, căutătorii de comori vor găsi la concertul organizat duminică de MFE un poster cu o fraza încriptată.

"Pe loc, cu ajutorul unui smartphone sau de acasă, jucătorul intră pe website-ul Comisiei Europene, la adresa http://ec.europa.eu/regional_policy/treasurehunt/#/treasure-hunt/home, răspunde corect la un set de întrebări pentru a avea acces la codul alfabetic ce va permite decriptarea frazei, transmite răspunsul şi este înscris automat pentru premiu. Jucătorii care au trimis fraza decriptată corect sunt invitaţi, prin e-mail, să răspundă la o singură întrebare cheie care va fi publicată pe pagina de site dedicată vânătorii de comori la un moment prestabilit. Cel mai rapid participant care răspunde corect la întrebare prin email câştigă excursia", se mai arată în comunicat.

Ziua Europei este o sărbătoare anuală a păcii şi unităţii în Europa. Pentru Uniunea Europeană, această zi este de asemenea cunoscută ca Ziua Schuman, comemorând declaraţia istorică a ministrului de externe francez, Robert Schuman. Ziua Europei este unul dintre simbolurile europene menite să promoveze unitatea în rândul europenilor, precizează MFE.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

27 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9760
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4612
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2832
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9711
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.0804

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb