MFP alocă 106 milioane lei pentru investiţii care să ducă la crearea de locuri de muncă

Andrei Stan
Macroeconomie / 2 mai 2017

MFP alocă 106 milioane lei pentru investiţii care să ducă la crearea de locuri de muncă

Ministerul Finanţelor Publice (MFP) primeşte, în perioada 12-23 iunie a acestui an, cereri pentru finanţarea investiţiilor care promovează dezvoltarea regională prin crearea de locuri de muncă, în baza Hotărârii de Guvern nr. 332/2014, bugetul alocat sesiunii fiind de 106,29 milioane de lei, potrivit unui comunicat al instituţiei, trimis Redacţiei.

"Obiectivul schemei de ajutor de stat instituite prin H.G. 332/2014 îl reprezintă dezvoltarea regională prin sprijinirea învestiţiilor şi crearea de noi locuri de muncă, prin acoradrea de sume sub formă de granturi, de la bugetul de stat, precum cheltuieli eligibile de natura costurilor salariale", precizează ministerul.

Cererile de acord pentru finanţare, însoţite de documuntele justificative necesare în prima etapă de evaluare, se transmit prin poştă sau servicii de curierat, cu solicitarea confirmării de primire, sau se depun la Registratura generală a Ministerului Finanţelor Publice din Bucureşti, menţionându-se pe plic: "Unitatea de implementare a schemei de ajutor de stat instituite prin H.G. nr. 332/2014".

Ministerul Finanţelor Publice finalizează prima etapă de evaluare a cererilor de acord pentru finanţare în termen de maximum 30 de zile lucrătoare de la data închiderii sesiunii de depunere şi va publica pe site rezultatul procesului de selecţie.

Pentru întreprinderile selectate, MFP finalizează a doua etapă de evaluare în termen de maximum 30 de zile lucrătoare de la data la care întreaga documentaţie este completă, conform prevederilor schemei de ajutor de stat.

Cererile de acord pentru finanţare înregistrate în afara perioadei 12-23 iunie 2017 se restituie întreprinderilor, fără a fi considerate ulterior în procesul de analiză, menţionează MFP. Toate informaţiile privind condiţiile ce trebuie îndeplinite în vederea obţinerii finanţării şi modul de completare a documentelor necesare se regăsesc pe site-ul ministerului.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

13 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9737
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4826
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2884
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8899
Gram de aur (XAU)Gram de aur370.5328

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb