Microsoft România estimează o creştere a veniturilor la 20% pentru anul fiscal 2008-2009

N.I.
Ziarul BURSA #Companii #IT / 19 decembrie 2008

Microsoft România reevaluează creşterea veniturilor la 20% pentru anul fiscal 2008-2009, după ce în septembrie estimase o creştere de 35%, a declarat ieri general manager al Microsoft România, Călin Tatomir.

Potrivit lui Tatomir, citat de NewsIn, nu se vor face disponibilizări în cadrul reprezentanţei româneşti a companiei de software, iar fiecare licenţiere va fi urmată de o reangajare.

"Nu se pune problema dacă vom rezista acestei situaţii economice dificile, ci cum să găsim talentele care sunt acum în piaţa muncii, în domeniul IT. Sper ca în următorii ani să ne dublăm personalul, de la 267 angajaţi câţi avem în prezent. În 2010 ne vom muta într-un sediu mult mai mare", a declarat Tatomir.

Potrivit managerului general al Microsoft România, prioritatea numărul unu a companiei este echipa, Tatomir sperând ca în şase luni să formeze o echipă foarte matură.

De asemenea, şi partenerii sunt o prioritate importantă, pentru că foarte mulţi dintre aceştia vor avea dificultăţi şi chiar falimente, iar Microsoft doreşte să-i ajute. Clienţii sunt şi ei în atenţia companiei, accentul fiind pus pe segmentul Dynamics şi pe partea de consumer.

Pe partea de mobilitate,"am investit într-un proiect de marketing, care presupune poziţionarea unor stand-uri în magazinele operatorilor de comunicaţii mobile. Nu cred că putem influenţa piaţa foarte tare, dar aceste proiecte sunt un bun început", a adăugat Tatomir.

În România, Microsoft continuă să sprijine şi programul "Unlimited Potenţial Community Technology Skills" prin extinderea colaborării cu cele două organizaţii non-guvernamentale strategice "Education for Open Society (EOS)" şi CIVITAS. Cele două ONG-uri au trimis aplicaţii pentru anul 2009 şi au obţinut granturi a căror valoare este de 200.000 de dolari, mai exact 155.000 cash şi 45.000 software.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

17 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9738
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4662
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2921
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9047
Gram de aur (XAU)Gram de aur369.6415

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb