MIHAI FIFOR, PSD: "Iohannis i-a păcălit de două ori pe români cu «Guvernul său»"

Andrei Stan
Politică / 16 octombrie 2016

Cetăţenii din ţara noastră au fost păcăliţi în două rânduri de către preşedintele Iohannis, a transmis liderul grupului social-democrat de la Senat, Mihai Fifor, într-un comunicat de presă remis Redacţiei.

Mihai Fifor a declarat: "Prima păcăleală a fost când preşedintele Klaus Iohannis a prezentat 'Guvernul său' ca unul apolitic. Astăzi, nimeni nu se mai îndoieşte că miniştrii Guvernului Cioloş sunt, în fapt, membri ai PNL care îşi vor lua, în curând, carnetul de partid. Dovezile abundă: miniştrii cabinetului participă la evenimentele de campanie ale PNL, parlamentarii PNL boicotează votul pe moţiunea împotriva ministrului Raluca Prună, deşi au recunoscut deschis că minciunile Domniei Sale în faţa CEDO sunt impardonabile. Mai mult, ieri premierul Dacian Cioloş a anunţat că va redacta un program de guvernare care va fi, de facto, programul PNL".

Preşedintele Consiliului Naţional al PSD a mai spus că "a doua păcăleală este mult mai gravă" şi a vizat competenţa Guvernului condus de Dacian Cioloş.

Fifor a menţionat: "Preşedintele Klaus Iohannis i-a prezentat pe miniştrii ca fiind experţi în domeniile lor, dar românii au descoperit că sunt nişte incompetenţi. Cabinetul Cioloş este "Guvernul ZERO". Zero fonduri europene atrase, zero transparenţă în cazul 'Cuminţeniei Pământului', zero kilometri de autostradă, subvenţii neplătite pentru fermieri, blocarea scăderii preţurilor la medicamente, taxarea veteranilor de război sunt doar câteva eşecuri pentru care românii vor ca acest Guvern să plece. Într-un moment vulnerabil, românii au fost păcăliţi. Dar pot vedea acum, fără urmă de îndoială, că în spatele spectacolului tehnocrat, se află, de fapt, incompetenţa PNL. Un guvern cu zero onestitate şi zero rezultate".

Liderul senatorilor social-democraţi a adăugat că cetăţenii pot opri "aceste minciuni" pe 11 decembrie.

"Programul PSD are soluţii concrete pentru a creşte nivelul de trai şi pentru ca românii să facă parte din clasa de mijloc şi să trăiască precum cetăţenii europeni. Românii vor decide pe 11 decembrie cine trebuie să guverneze ţara, iar preşedintele Iohannis este obligat să ţină cont de voinţa lor. Guvernul Cioloş îşi trăieşte ultimele zile", a precizat Mihai Fifor.

Opinia Cititorului ( 2 )

  1. guvernul "sau " a fost varza de Bruxelles

    la alegeri romani au votat majoritar pentru PSD...sunteti partidul majoritar in parlament...ati aratat ca nu sunteti capabili sa guvernati pentru romani

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb