MIHAI GOŢIU, CĂTRE PALADA : "Domnule Palada, ne vedem la tribunal!"

A.C.
Politică / 5 octombrie 2017

Mihai Goţiu (Sursa foto: Facebook)

Mihai Goţiu (Sursa foto: Facebook)

Senatorul USR Mihai Goţiu, implicat într-un incident cu Mirel Palada, care l-a agresat în studioul B1 TV, anunţă că şi-a ridicat astăzi certificatul medico-legal şi că nu renunţă la plângerea penală făcută împotriva fostului purtător de cuvânt al Guvernului Ponta.

Goţiu spune că va ajunge curând la Parchet, urmând ca procurorii să înceapă urmărirea penală.

Senatorul a scris, pe pagina sa de Facebook: "Domnule Palada, ne vedem la tribunal! Astăzi am ajuns la IML de unde mi-a fost eliberat Certificatul Medico-Legal care face dovada agresiunii lui Mirel Palada. Apoi am mers cu certificatul şi l-am depus la Poliţia Sectorului 1 Bucureşti (unde am depus şi plângerea penală pentru ultraj, pe data de 14 septembrie). De aici, certificatul va fi expediat la parchet (sper că a şi fost trimis între timp) şi, din acest moment, nu mai există niciun motiv pentru procurori să mai amâne începerea urmăririi penale".

Senatorul USR a adăugat că nu îşi va retrage plângerea penală şi nu ia în calcul nici varianta împăcării celor două părţi.

"Pentru că e necesar ca politicienii să-şi asume răspunderea acţiunilor lor şi pentru că cetăţenii români trebuie să-şi recapete încrederea în Justiţie", a subliniat Goţiu.

Postul de ştiri B1 TV a prezentat pe data de 16 septembrie imaginile surprinse de camerele de supraveghere din timpul incidentului din pauza publicitară a unei emisiuni, când sociologul Mirel Palada, fost purtător de cuvânt al Guvernului Ponta, îl agresează pe senatorul Uniunii Salvaţi România (USR), Mihai Goţiu.

Incidentul a avut loc pe 13 septembrie într-o pauză publicitară, după ce în prima parte a emisiunii cei doi s-au contrat puternic pe diverse teme. Mirel Palada, supărat că Mihai Goţiu i-a spus în emisiune că are un comportament "nesimţit" pentru că îl tot întrerupe, l-a agresat pe politicianul USR, care este şi vicepreşedinte al Senatului, lovindu-l cu pumnul în zona feţei.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb