Mihai Lucan scapă de arestul la domiciliu

M.D
Miscellanea / 9 martie 2018

Mihai Lucan scapă de arestul la domiciliu

Fostul manager al Institutului Clinic de Urologie şi Transplant Renal Cluj Mihai Lucan, care se afla în arest la domiciliu, în dosarul de delapidare cu un prejudiciu de peste cinci milioane de lei, va fi cercetat sub control judiciar, au decis, astăzi, magistraţii Curţii de Apel Bucureşti. De asemenea, magistraţii au decis că medicul poate profesa într-un spital de stat.

Curtea de Apel Bucureşti a decis ridicarea interdicţiei impuse medicului Mihai Lucan de a profesa în unităţile medicale de stat, precum şi cercetarea acestuia sub control judiciar.

Curtea de Apel Bucureşti a menţinut, astfel, decizia luată în 1 martie de Tribunalul Bucureşti, care a admis cererea formulată de medicul Lucan de înlocuire a măsurii arestului la domiciliu cu măsura controlului judiciar pe o perioadă de 60 zile. Decizia a fost atacată de către procurorii DIICOT.

Medicul Mihai Lucan se afla în arest la domiciliu din 12 ianuarie, printr-o decizie a Curţii de Apel Bucureşti, care a decis atunci înlocuirea măsurii controlului judiciar.

În 21 decembrie 2017, Mihai Lucan, fiul acestuia, directorul administrativ al Institutului Clinic de Urologie şi Transplant Renal Cluj, Dan Emil Fofiu - Sânpătreanu, şi directorul economic Sanda Rodica Baciu au fost reţinuţi pentru 24 de ore de către procurorii DIICOT, pentru delapidare şi constituirea unui grup infracţional organizat. În 22 decembrie, magistraţii Tribunalului Bucureşti au respins cererea procurorilor DIICOT de arestare preventivă a fostului şef al Institutului Clinic de Urologie şi Transplant Renal Cluj şi a fiului acestuia, hotărând să fie plasaţi sub control judiciar. Decizia a fost contestată de procurori.

Decizia luată astăzi de Curtea de Apel Bucureşti este definitivă.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb