Ministerul Familiei va colabora cu UNICEF

O.D.
Ziarul BURSA #Politică / 8 decembrie 2022

Sursă foto: Facebook / Gabriela Firea

Sursă foto: Facebook / Gabriela Firea

Ministrul Familiei, Gabriela Firea, anunţă că a avut o întâlnire cu reprezentanţii UNICEF în România şi că vom primi asistenţă tehnică din partea UNICEF pentru a elabora raportul periodic al României cu privire la implementarea Convenţiei privind Drepturile Omului. De asemenea, s-a discutat şi despre planurile ministerului de a recunoaşte familiile numeroase şi de a introduce beneficii pentru aceste familii cu trei sau mai mulţi copii. Gabriela Firea a notat pe o reţea de socializare: "O întâlnire foarte bună cu UNICEF Romania. Colaborăm excelent în interesul tuturor copiilor! Garanţia pentru copii oferă oportunitatea de a aduce mai multe instituţii la aceeaşi masă pentru bunăstarea copiilor, iar rolul Ministerului Familiei, Tineretului şi Egalităţii de Şanse, ca garant al acestui document, este esenţial".

Gabriela Firea arată că a avut o întâlnire de lucru cu Anna Riatti, reprezentantul UNICEF în România, cu care a discutat despre proiectele importante ale ministerului şi cum poate ţara noastră beneficia de sprijinul şi experienţa UNICEF din alte ţări, totul în interesul copiilor: "M-a bucurat deschiderea UNICEF de a colabora îndeaproape mai ales în acest moment potrivit din punct de vedere administrativ şi politic. Avem acum posibilitatea să modificăm cadrul legislativ sau să venim cu noi acte normative în interesul tuturor copiilor din România, nu doar a celor care sunt în situaţii limită. Am discutat concret despre cum se poate implica UNICEF şi există deja o colaborare strânsă cu Autoritatea Naţională pentru Protecţia Drepturilor Copilului şi Adopţie. Am primit completările în ce priveşte Planul de acţiune al Garanţiei pentru Copii şi contăm pe suportul UNICEF pentru monitorizarea implementării Strategiei naţionale privind protecţia şi promovarea drepturilor copilului". Gabriela Firea precizează că de asemenea, vom primi asistenţă tehnică din partea UNICEF pentru a elabora raportul periodic al României cu privire la implementarea Convenţiei privind Drepturile Omului: "Am discutat cu Anna Riatti şi Voichiţa Tomuş, specialistul UNICEF în protecţia copilului, şi despre planurile ministerului de a recunoaşte familiile numeroase şi de a introduce beneficii pentru aceste familii cu trei sau mai mulţi copii. Împreună cu secretarul de stat Doina Pârcălabu, le-am transmis celor de la UNICEF că se pot baza pe echipa ministerului şi pe ANPDCA, condusă de preşedinta Elena Tudor şi secretarul general Cristina Cuculas. Mă bucur că noi putem dezvolta şi mai mult serviciile pentru copii cu experienţa lor". Astfel de parteneriate sunt necesare, mai ales când e vorba despre un subiect atât de sensibil.

Opinia Cititorului ( 2 )

  1. Gabriela firea este o escroaca a politicii din romania , o reprezentanta de vaza a burgheziei bugetare , fara suflet si lipsita de empatie Partidele care au guvernat romania psd pnl udmr ,etc , au creat o patura sociala cmpusa din pensionari speciali si bugetari cu salarii nesimtite . Daca este sa fie ajutati copii si pensionarii din romania taiatiti pensiile speciale si salariile nesimtite . Din banii adunani in urma taerilor mariti alocatiile la copii si pensiile mici . Oricum voi vota alianta usr-reper -forta dreptei

    Campioană la cheltuit banul public!

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb