Ministerul Sănătăţii: zece răniţi din Colectiv se află în stare critică şi gravă

Ioana Dogaru
Miscellanea / 24 noiembrie 2015

Un număr de 39 de persoane rănite în clubul Colectiv sunt internate marţi în spitalele bucureştene, dintre acestea 10 se află în stare critică şi gravă, potrivit datelor centralizate de Ministerul Sănătăţii.

La Spitalul de Arşi sunt internaţi 11 pacienţi, Spitalul Bagdasar Arseni - 9 pacienţi, Spitalul Grigore Alexandrescu - 5 pacienţi, Spitalul Elias - 3 pacienţi, Spitalul Militar Central - 4 pacienţi, Spitalul de Urgenţă din Bucureşti - 3 pacienţi, Spitalul Universitar - 2, Spitalul Dimitrie Gerota - 1, Spitalul CC Iliescu - un pacient.

"Până în prezent au fost externate 42 de persoane care au primit îngrijiri medicale în unităţile sanitare din ţară. Un număr de 39 de persoane au fost transferate în unităţi sanitare din străinătate", precizează Ministerul Sănătăţii.

Potrivit centralizatorului, în Austria au fost transferate 4 persoane, dintre care una a decedat iar 3 persoane sunt în stare stabilă, în Belgia - 8 persoane au fost transferate care se află în stare stabilă, dintre care 5 persoane cu progrese punctuale, în Olanda - 8 persoane transferate, dintre care două au decedat, iar celelalte 6 sunt în stare stabilă, Franţa - un transfer care s-a soldat cu decesul pacientului.

Totodată, în Germania au fost transferate 5 persoane. Astfel, 3 persoane din care 2 au plecat pe cont propriu (printre care un cetăţean german) şi o persoană transferată. Au fost înregistrate două decese.

În Marea Britanie au fost transferate 9 persoane, din care 3 decese şi alte 6 persoane stare stabilă, Norvegia - o persoană stare stabilă, Israel - 3 persoane, din care un deces, iar două persoane în stare stabilă.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb