Miniştrii USR PLUS demisionează din Guvern

S.B.
Politică / 6 septembrie 2021

Miniştrii USR PLUS demisionează din Guvern

Dan Barna: "Mâine dimineaţă, Premierul va avea demisiile noastre pe birou"

Actualizare - DAN BARNA: ''Am făcut ceea ce am anunţat''

Vicepremierul Dan Barna şi miniştrii USR PLUS şi-au depus demisiile, astăzi, la Guvern.

"În această dimineaţă am făcut ceea ce am anunţat. Am înregistrat şi depus demisiile, împreună cu miniştrii USR PLUS, la Cabinetul premierului. Mergem mai departe", a scris Dan Barna, pe pagina sa de Facebook.

Actualizare - Miniştrii USR PLUS şi-au depus demisiile din Guvernul Cîţu

Miniştrii USR PLUS şi-au depus, marţi dimineaţă, demisiile din Guvernul Cîţu. Aceştia au înregistrat demisiile atât la ministere, cât şi la Secretariatul General al Guvernului. În momentul depunerii demisiilor, premierul Florin Cîţu nu se afla în Guvern şi nu a existat o întâlnire între acesta şi miniştrii demisionari, au declarat surse politice pentru G4Media.

---

Actualizare - DAN BARNA: "Este o decizie grea pe care niciunul dintre noi nu am luat-o uşor, dar este un mesaj de care România avea nevoie"

Dan Barna susţine că PNL va avea de ales fie să se alieze cu PSD, fie cu USR PLUS, adăugând că decizia de demisie în bloc este "o decizie grea".

"Trebuie să folosim planul B, pentru că planul A era moţiunea de cenzură. Sunt două variante, fie PNL acceptă că USR PLUS este un partener serios pentru dezvoltare şi mergem mai departe cu un nou premier. Fie PNL merge pe varianta USL, alături de PSD. Este o decizie grea pe care niciunul dintre noi nu am luat-o uşor, dar este un mesaj de care România avea nevoie. După 30 de ani trebuia să vină un moment în România în care un partid să spună aşa nu se mai poate", a explicat Dan Barna.

---

Actualizare - DAN BARNA: "Orice abuz se va face pentru îngroparea moţiunii noastre îl vom combate"

Dan Barna susţine că USR PLUS va combate orice încercare de abuz asupra moţiunii depuse împotriva Guvernului Cîţu.

---

Miniştrii USR PLUS demisionează din Guvernul Cîţu, după o şedinţă a conducerii alianţei.

Alianţa USR PLUS deţine în Guvern portofoliile Justţiei, Sănătăţii, Cercetării, Proiectelor Europene, Transporturilor şi Economiei. Postul de ministru al Justiţiei a rămas deja vacant după revocarea lui Stelian Ion.

"Mâine dimineaţă, Premierul va avea demisiile noastre pe birou" a declarat Dan Barna.

Opinia Cititorului ( 25 )

  1. mi-e rusine ca am votat cu USR

    1. Si mie ca ai votat cu USR!

      Bai da' prost esti.Rau ai facut c-ai votat cu USR.Ai mentalitate de udemeristopesedist.Oamenii astia-s poate primii din istoria post '89,care demonstreaza hotarare si demnitate.Sincer eu nu-i credeam in stare.

      P.S Si eu i-am votat.Si nu-mi pare rau.Acum. 

      Eu n-am votat deloc si nu mi-e rusine cu mine. Ba chiar sunt mandru ca n-am votat pe nimeni.

      Ma bucur ca am votat USR-ul.

      Au demnitate. Daca eram in locul lor as fi procedat la fel. Parteneriatul este una si slugarnicia este cu totul altceva. 

      Daca am convenit ca suntem parteneri, atunci ne respectam cuvantul si ne comportam ca atare si nu ca de la stapan la sluga, pentru ca nu asa a fost intelegerea. Nu trebuie confundat parteneriatul cu dictatura uneia dintre parti.

      Au pus mai presus demnitatea decat ciolanul si pentru asta au crescut in ochii mei. 

      De fudul ce esti nu realizezi ca esti prost. Daca nu te intereseaza cine conduce tara, ce mai comentezi pe tema asta. Se pare totusi ca te intereseaza politica din moment ce comentezi, dar ti-a fost lene sa mergi la vot. In concluzie, esti nesimtit. Datorita celor ca tine UDMR-ul este in Parlament de cateva zeci de ani. Dupa cum am scris, esti fudul, prost si nesimtitit si ai tinut sa ne arati si noua "calitatile" tale.

      Adică USsR-PLUS demonstrează "hotărâre și demnitate" ștergând-o după ce n-au primit ciolănelul cu miliarde iar analfabetul profesional Stelian Ion, un ciorditor de garsonieră cu acte false, ajunge să fie demis??? Tot USsR-PLUS sunt cei care l-au dorit pe Cuțu la începutul anului premier dar acum demonstrează "hotărâre și demnitate". Asta da logică de #rezistent creierless...

      Eu nu am votat cu USR si nu o votez niciodata pentru ca am intelect, nu am fost spalat, pe creier ca toti #rezist. USR e un partid de semidocti, fara minim de bun simt. Sunt detinatorii absoluti ai adevarului oameni providentiali, preocupati de binele romanilor dar in realitate sunt doar lacheii muntinationalelor, cu o mentalitate provinciala. Sunt tinereii scoliti in afara care au misunea de a transforma Romania intr-o colonie si o vaca de muls pentru straini. Asa ca cine e prost ca a votat cu ei. Tu?

      Voteaza frate tot cu aia care ne f.t de 30 de ani.Prin rotatie,cand nu se "uselesc".Si o sa-ti mearga din ce in ce mai bine.De ce sa incerci cu altii ? Un intelept spunea ca daca astepti ca lucrurile sa se schimbe in bine fara sa faci nimic se cheama ca esti prost.N-o lua personal!

      Toti sunt o apa si-un pamant: niste hoti chititi doar pe profit si pe propriile interese,tradatori de tara si de neam si niste dictatori cu propriul popor(Sica mi se pare totusi ceva mai uman).Pana la acest punct seamana perfect cu talibanii,insa spre deosebire de talibani sunt niste slugoi ai occidentului si niste stricati(parasute,poponari,bet ivi,drogati,etc.).

      Parerea mea e sa nu votezo cu nici unu sa stea mai mult de un an la guvernare, de fiecare data cu altii. Stii de ce? Ca sa inteleaga toti politrucii astia ca sunt doar slujbasii nostrii ai romanilor nu stapinii nostri. Ma bucuf ca a plecat USR de la Guvern era timpul sa plece la ce dezastru au facut. Astept cu nerabdare sa plece si Catu si ai lui sa ma pot bucura de tot!

      ...

      ...

    Cum am mai scris, sunt o intelectuala remarcabila din diaspora, cu studii pe bune, adica mi-am dat chilotii jos pe la bosorogii cu influenta pentru a deveni persoana respectabila de azi.Sustin USRPLUS pentru ca doresc binele Romaniei mai ceva decat Catavencu si se intelege ca tot timpul dau lectii gratuite de moralitate.

    1. Cred ca daca iti tineai strampii pe tine ai fi devenit si mai respectabila.Ar fi zis bosorogii ca esti fata mare.

    Romania efectiv nu poate fi guvernata si nu poate evolua in mod natural.

    Toate partidele mari isi apara mai intai interesele proprii (juridice sau economice) si apoi in plan indepartat guverneaza. Partidele mici nu au cum si uneori nu prea au cu cine (la Sanatat USR a adus pe cineva dezastru!). 

    Ce mai ramane? Nimic. 

    Poate in viitor ne aduce UE inteligenta artificiala sa ne faca direct si legile si administratia. 

    1. Mie imi place de Drula ala de la transporturi. Parca asa il cheama. Nu stiu din ce partid e, dar unde se va duce ala, cu partidul ala am sa votez. Stiu, poate sunt prost si analfabet. Am vrut sa imi spun si eu opinia. Stiu, mai bine taceam. Se gaseste unul sa nu fie de acord. Si mi-a placut si de doamna cu chilotii. Respect. Si am votat USR.

      Ce îți place? Cum arată? Atunci gusturile nu se discută.

      Dar dacă te iei după rezultate... e cam slăbuț. Proiectele începute și excesiv-mediatizate de media prietenă care se vor termina cândva dar nu știe când nu se pun. Pe alea le poate face oricine.  

      Usereaua va intra la apa pentru forever gen. Incearca si sistemul sa-si recupereze ofiterii.

    Plecarea acestor neomarxisti tâmpiți nu poate fi decât un câștig. Din păcate e câștigul nemeritat a lui Câțu, PNL și PSD - noua "Ciuma roșie", aceeași mizerie.

    Ideea e că, daca iei lada de gunoi a istoriei și amesteci culorile roșu și galben iti da fix portocaliu adică partidul infect a lu Băsescu - PDL. 

    1. nu am ingurgitat unde e aia neo- marxistiii ca tu esti cu vaca demult plecat

      Ne bucuram ca au plecat neomarxistii.

    Ce nesimtiti sunt pesedistii ticalositi. Jos mafia pesedista. Ce ticalosi sa il protejeze pe securistul Citu, cel care aproape i-ar fi omorat sau trimis in lagare. Cel care nu lua prizonieri. Si PSD il pupa in fund. Ce ticalosi. Ce Ciolac mizerabil.

    1. Mizerabili sunteti voi usr isti,adica psd ul trebuie sa va dea jos pe citu,apoi voi va intoarceti tot la furat ,avetii tupeu si nesimtire ..

    Imaturi si incompetenti. Bye-bye!

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb