Ministrul Transporturilor i-a eliberat din funcţie pe directorii generali de la Autoritatea Rutieră Română şi Registrul Auto Român

F.A.
Politică / 2 octombrie 2010

Ministrul Transporturilor şi Infrastructurii, Anca Boagiu, i-a eliberat din funcţie ieri pe Iancu Crăciunoiu, directorul general al ARR, şi pe Daniel Patentaşu, directorul general al RAR. Decizia vine ca urmare a lipsei de implicare a celor doi responsabili din fruntea ARR şi RAR în efectuarea controalelor eficiente pentru asigurarea siguranţei traficului, potrivit unuic omunicat de presă remis redacţiei.

"Nu doar poliţia rutieră are responsabilităţi în prevenirea accidentelor de circulaţie, ci şi autorităţile de reglementare şi control, ARR şi RAR în acest caz. Din statisticile poliţiei, accidentele cu cele mai multe victime sunt cele care implică transportul de pasageri, ca urmare a defecţiunilor tehnice ale autovehiculelor. Începând de azi vom avea în teren echipe de control ale RAR şi ARR împreună cu Poliţia Română, astfel încât activitatea de prevenire a accidentelor să fie intensificată. În afara controalelor în trafic, ARR va efectua controale zilnice şi la sediile operatorilor de transport rutier. Aceste măsuri trebuie să sporească siguranţa pasagerilor conform standardelor europene referitoare la transportul rutier de persoane. La nivelul Uniunii Europene tema drepturilor pasagerilor este extrem de sensibilă şi se discută chiar în această perioadă o propunere de directivă prin care să fie ameliorat gradul de siguranţă în transportul rutier de persoane", a declarat ministrul Anca Boagiu.

Domnul Florian Coman Meluş va prelua temporar atribuţiile de director general al ARR, iar domnul Stancu Sotir va prelua temporar atribuţiile de director general al RAR.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

04 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9729
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4977
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2951
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9029
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.7210

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb