Ministrul Transporturilor: "Îl rog de doi ani pe Nicuşor Dan să preia metroul"

T.B.
Politică / 22 martie

Ministrul Transporturilor: "Îl rog de doi ani pe Nicuşor Dan să preia metroul"

Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a afirmat că primarul Capitalei, Nicuşor Dan, refuză de doi ani să preia metroul, susţinând că nu înţelege de ce edilul face acest lucru. "Sunt absolut uimit, e singurul primar de după Revoluţie care nu a vrut şi nu vrea să preia metroul. Nu pot să discuţi de un sistem integrat de transport în Bucureşti fără metrou", a arătat el, potrivit news.ro.

Grindeanu a declarat, vineri, că locul metroului nu este la Ministerul Transporturilor, conform sursei.

Potrivit sursei citate, "Am anunţat nu o dată, ci de mai multe ori, locul metroului nu este la Ministerul Transporturilor, este la Primăria Generală a Capitalei. Eu îl rog de doi ani pe Nicuşor Dan să preia metroul. Sunt absolut uimit, e singurul primar de după Revoluţie care nu a vrut şi nu vrea să preia metroul. Nu pot să discuţi de un sistem integrat de transport în Bucureşti fără metrou. Iar din acest punct de vedere, metroul trebuie să meargă la Primăria Generală. Nu înţeleg de ce refuză, i-am spus, cu toate alocările bugetare. Vă rog să vă aduceţi aminte campania din 2020, când ne desena sistemul integrat de transport din Bucureşti, care includea metroul. Cum poţi să vorbeşti de un sistem integrat de transport fără metrou? Îl invit încă o dată. Sigur, cât mai are, o lună, o lună şi ceva", a afirmat Grindeanu.

Opinia Cititorului ( 5 )

  1. hoti si mincinosi

    Dintre toți primarii de până acum, de când e metrou gata, ai găsit vinovatul.

    După ce le-ati făcut salariile cele mai mari din regiune , după ce a-ți blocat mentenanță,.... acum vreți sa păsător la altul.  

    Sorine, läsa-ne cu abureala și tu serviciul tău din spate...spre deosebire de tine - care nu vei fi votat nici de vecinii de strada/bloc, ND e primar general și va fi încă 3 mandate!

    1. altii mai buni decat prostul asta la minister nu egzista, va zic din proprie experienta, ba, prosti de bubuie da hoti de imput pamantul! vor sa dea metroul sa scape de deficit, nu de alta. apoi il vor inapoi sa aibe de unde fura. daca sordan va fi 3 mandate cum zice prorocul, capitala va avea de castigat, poate

    pai, metroul e o cheltuiala, nu e un venit pentru bugetul bucurestiului. poate nea sorin vrea sa spuna ca e primul primar de la bucuresti care nu pune botul la hotziile pesediste pe la bugetul primariei. aia dinainte a lasat mostenire cateva zeci de companii - capusa cu angajati - fantoma, iar nicusor prin justitie abia daca a desfiintat cateva.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

27 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9760
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4612
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2832
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9711
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.0804

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb