MINISTRUL TRANSPORTURILOR: "Vom rezilia contractele cu constructorii neserioşi care nu-şi fac treaba"

V.D.
Politică / 8 martie 2019

"Vom rezilia contractele cu constructorii neserioşi care nu-şi fac treaba"

Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, a declarat, astăzi, la Rădăuţi, că va rezilia contractele cu constructorii ''neserioşi'' şi că, în prezent, se fac demersurile necesare modificarea legislaţiei în acest sens.

''Am înţeles îngrijorarea oamenilor, înţeleg nemulţumirea, tocmai de asta mă aflu pe şantiere, tocmai de asta accelerăm procedurile de modificare a legislaţiei şi acolo unde vom avea constructori neserioşi care nu-şi fac treaba vom rezilia contractele. (...) Când pornim un obiectiv de investiţii majore trebuie să urmăm câţiva paşi (...) Pe lângă studiul de fezabilitate, proiectare şi partea de execuţie trebuie să avem hotărâri de guvern pentru exproprieri, pentru obţinerea acordului de mediu, autorizaţie de construcţie şi multe alte lucruri, pe care tocmai acum vom veni să le modificăm pentru a grăbi termenele de finalizare a obiectivelor de investiţii'', a spus Cuc, conform Agerpres.

Ministrul s-a declarat nemulţumit de felul în care unii constructori îşi fac treaba şi încearcă uneori ''să câştige bani nemunciţi'' şi a anunţat că săptămânal va face conferinţe de presă pentru a prezenta stadiul lucrărilor.

''De pe 23 martie voi face câte o conferinţă la minister pentru a prezenta stadiul lucrărilor pe autostrăzile din România şi mobilizarea, ca să vadă toată lumea mobilizarea şi care sunt nemulţumirile şi supărările mele ca şi ministru, când văd că aceşti constructori, care fac o grămadă de bani în România, nu lucrează aşa cum trebuie. Ba mai mult, vin şi cu claim-uri ca să obţină, din punctul meu de vedere, nişte bani nemunciţi. Nu mai spun de tot felul de ONG-uri, care găsim pe traseele autostrăzilor peşteri de lilieci, şopârle şi aşa mai departe care trenează practic finalizarea investiţiilor'', a arătat Cuc.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb