Mio anunţă disponibilitatea pe piaţă a noilor GPS-uri cu software Spirit integrat

C.P.
Ziarul BURSA #Companii #IT / 31 iulie 2009

Mio Technology, furnizor global de dispozitive de navigaţie, compania numărul unu pe piaţa locală de GPS, anunţă disponibilitatea pe piaţă a celei mai recente game de produse portabile GPS - Moov S, care integrează software-ul inovator Spirit. Noua gamă cuprinde dispozitivele de navigaţie Mio Moov S505, S555 şi beneficiază de o interfaţă intuitivă, funcţii complete pentru a explora mai mult şi caracteristici noi care vă ajută să vă planificaţi ruta inteligent, să salvaţi bani, timp şi efort în timp ce vă bucuraţi utilizarea unui PND.

"Introducerea pe piaţa din România a noii game de GPS-uri Mio cu software Spirit integrat, redefineşte sistemul de navigare şi marchează o nouă etapă în strategia tehnologică a companiei de a oferi dispozitive de navigaţie complexe pentru a îmbunătăţi experienţa de navigare a utilizatorilor", a declarat Laura Samson, country director Mio România.

Moov S505 este un GPS echipat cu un ecran panoramic de 4.7", ce combină un design ultra-subţire cu un confort în utilizare, integrând şi noul software Spirit. Noul GPS oferă condiţii de siguranţă cu o vizualizare clară a hărţii cu TruMap , un nou meniu cu funcţii rapide de activare şi căutarea unui punct de interes (POI) după cuvinte cheie, putând planifica trasee de pe computer şi destinaţii ale călătoriei. Puteţi să vă comportaţi ca un localnic, să descoperiţi zonele din apropiere cu noul mod de explorare prin funcţia Explore Mode şi cartea de călătorie integrată. Pentru a putea împărtăşi experienţele din timpul călătoriei cu prietenii sau familia, dispozitivul are integrat funcţia de captură a locaţiei sau a întregii călătorii.

Moov S555, cu funcţii Hi-Tech într-un design elegant, oferă o navigare pentru cei care vor mai mult. Combină software-ul Spirit cu funcţii de comunicaţii şi servicii accesibile datorită tehnologiei Bluetooth şi navigării foto cu NavPix . Puteţi să planificaţi trasee de pe computerul dumneavoastră, dar de asemenea, utilizaţi NavPix pentru imaginile descărcate de pe Internet pentru a vă crea traseul.

Cu ruta economică puteţi calcula cel mai eficient traseu din punct de vedere economic, stabilind numărul de curbe şi semafoare din timpul călătoriei pentru a salva consumul de combustibil. Pentru a conduce mai în siguranţă, Moov S555 are integrată tehnologia Bluetooth prin wireless pentru a putea vorbi la telefon în timp ce conduceţi, dar şi să sincronizaţi cu dispozitivul Mio pentru căutare locală şi multe alte servicii.

Caracteristici Moov S 505: ecran tactil, colorat de 4.7"; Software nou, uşor de utilizat; SiRFstarIII cu InstantFixII; funcţie de vizualizare foto; Informaţii recente ale hărţilor; Hărţi europene (44 de ţări); Vizualizare TruMap; Navigare foto cu NavPix; Funcţia de explorare Explore Mode ; Căutarea punctelor de interes după cuvânt cheie; Captură; Software Mio More Desktop gratuit; Rută economică; Ghid de călătorie.

Caracteristici Moov S 555: ecran tactil, colorat de 4.7; transmiţător TMC integrat; Bluetooth; SiRFstarIII cu InstantFixII; funcţie de vizualizare foto; MP3 şi video player; cele mai recente hărţi din 44 de ţări europene.

Gama de produse Moov S este disponibilă deja pe piaţa din România în marile lanţuri de magazine, magazine online şi dealeri, la preţurile recomandate de producator de:

Moov S 505 - 1099 Ron inclusiv TVA

Moov S 555 - 1399 Ron inclusiv TVA

Mio Technology dezvoltă şi promovează produse ce le permit utilizatorilor să beneficieze de cele mai noi dezvoltări tehnologice din domeniul serviciilor mobile. Compania a fost fondată în mai 2002 şi desfăşoară operaţiuni pe pieţele din Taiwan, China, Europa, America de Nord, Australia, Japonia şi Coreea de Sud. Mio Technology are peste 1.700 de angajaţi în întreaga lume şi îşi comercializează produsele în peste 47 de ţări.

Mio este compania care prevede că mobilitatea în viaţa de zi cu zi şi în afaceri va fi un punct de referinţă în viitor. Produse precum sisteme de navigaţie pentru maşini, sisteme de navigaţie portabile şi PDA-uri au fost dezvoltate luând în considerare nevoile clienţilor. Sloganul Mio "Explorează mai mult" este centrat pe schimbarea modului în care utilizatorii experimentează lumea, arătându-le acestora că pot explora uşor şi în deplină libertate.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb