Misiune economică britanică în Ialomiţa

Ziarul BURSA #Companii / 12 ianuarie 2005

O delegaţie de specialişti ai Unităţii de Politici Europene din regiunea West Middlands, Marea Britanie, aflată într-o misiune economică în România, s-a întîlnit ieri, la Slobozia, cu autorităţile administraţiei judeţului Ialomiţa, cu oameni de afaceri şi cu reprezentanţi ai Camerei de Comerţ, Industrie şi Agricultură din acest judeţ. Specialiştii englezi au realizat un contact cu Agenţia pentru Dezvoltare regională "Sud Muntenia": şi vizitează, în această perioadă, cinci din cele şapte judeţe din componenţa Agenţiei, în vederea identificării unor oportunităţi de afaceri comune, în special prin crearea unor firme mixte.

În relaţia cu Ialomiţa, intenţia pe care au declarat-o oaspeţii englezi este aceea de a investi în domenii precum transporturi, mediu, construcţii, industrie alimentară, informatică şi telecomunicaţii, medical, bu-nuri de consum, servicii pentru mediul de afaceri şi turism.

Liviu Muşat, directorul Agenţiei pentru Dezvoltare regională "Sud Muntenia", a declarat, citat de Rompres, că specialiştii din Anglia studiază în această zonă aspectele privind forţa de muncă, respectul proprie-tăţii şi climatul de afaceri. "Concret, după etapa realizării cunoaşterii reciproce, vom prezenta pe pagina noastră de internet toate ofertele de afaceri ale ambelor părţi, lă-sînd apoi agenţii economici şi organizaţiile de afaceri să se contacteze şi să lucreze în mod liber", a spus directorul Liviu Muşat.

Tony Gunn, de la Universitatea din Coventry, a precizat că poartă în România mandatul a 130 de firme engleze, interesate în mod special într-o cooperare economică cu o ţară aflată în curs de aderare la Uniunea Europeană.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

27 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9760
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4612
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2832
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9711
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.0804

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb