Mohed Altrad, CEO al Altrad Group, câştigă titlul EY World Entrepreneur Of The Year 2015

Elena Deacu
Companii / 7 iunie 2015

Mohed Altrad, fondator şi CEO al Altrad Group, a câştigat aseară, în cadrul unei ceremonii de gală ce a avut loc la Monte Carlo, marele premiu EY World Entrepreneur Of The Year.

Mohed Altrad a concurat pentru titlu alături de alţi 64 de antreprenori provenind din 53 de ţări din întreaga lume. România a participat pentru prima dată în acest an la această competiţie prestigioasă, fiind reprezentată de Mircea Tudor, Preşedintele MB Telecom.

Mircea Tudor a adus o contribuţie importantă la mesele rotunde şi întâlnirile la care a participat, în domeniul inovaţiei, al dezvoltării economice în bazinul mediteranean, ca şi legat de dezvoltarea businessurilor de familie. Povestea antreprenorului Mircea Tudor a suscitat un interes semnificativ în rândul oamenilor de afaceri prezenţi, cât şi a reprezentanţilor presei. Mircea a construit o afacere de succes într-un domeniu în care se luptă cu giganţii lumii, bazându-se puternic pe inovaţie si creativitatea cercetătorilor români.

Alături de Mircea Tudor, şi alţi antreprenori români au participat la evenimentele din cadrul World Entrepreneur Of The Year 2015, având întâlniri cu specialişti EY legate de strategii de creştere şi dezvoltare a afacerilor lor la nivel global, ca şi opţiuni strategice de finanţare.

EY World Entrepreneur Of The Year este un eveniment de 5 zile care acoperă multe oportunităţi şi provocări ale economiei mondiale, cum ar fi antreprenoriatul, şomajul în rândul tinerilor, dezvoltarea afacerilor de familie şi susţinerea accesului femeilor în funcţii de conducere.

Bogdan Ion, Country Managing Partner, EY România, a declarat: "Peste 1200 de antreprenori şi investitori au participat la cea de a 15 ediţie a EY World Entrepreneur Of The Year 2015, cea mai mare şi prestigioasă competiţie la nivel mondial în promovarea antreprenoriatului - cu adevărat "Jocurile Olimpice" ale antreprenorilor. Îi mulţumim lui Mircea Tudor pentru contribuţia de înalt nivel pe care a asigurat-o României, încă de la prima noastră participare la finala de la Monte Carlo.

Antreprenorii români au construit în ultimii 20 de ani afaceri ale căror poveşti merită să fie cunoscute nu doar local, ci şi la nivel global. Iar competiţia de la Monte Carlo este o platformă unică prin care putem fi aşezaţi pe harta antreprenorială mondială. De aceea îi încurajăm pe oamenii de afaceri români să se înscrie la cea de a doua ediţie EY Entrepreneur Of The Year, în urma căreia juriul va decide cine va reprezenta România anul viitor în marea finală EY World Entrepreneur Of The Year.

Câştigătorul din acest an al titlului EY World Entrepreneur Of The Year, Mohed Altrad, este un antreprenor cu o poveste impresionantă, care a sfidat toate obstacolele cu tenacitate, păstrându-şi încrederea în el şi în oameni, ajutându-i pe aceştia din urmă să crească şi să creadă la rândul lor în şansa că îşi pot schimba destinul. Mohed este cu adevărat un model de urmat de către alţi antreprenori şi tineri ce îşi doresc să aleagă calea antreprenoriatului."

Mohed Altrad, câştigătorul din acest an al titlului World Entrepreneur Of The Year, s-a născut într-un trib din Siria, a emigrat la vârsta de 17 ani în Franţa şi a obţinut un doctorat în IT. Împreună cu un partener de afaceri a cumpărat în 1985 o afacere din domeniul construcţiilor, aflată în mari dificultăţi financiare. Această companie a reprezentat baza a ceea ce acum este Altrad Group. Mohed a dezvoltat afacerea organic şi prin achiziţii, ajungând la vânzări de aproape 1 miliard USD şi un număr de 7.000 de angajaţi în cele 110 subsidiare din întreaga lume. Compania este lider mondial în domeniul malaxoarelor de mortar şi lider european în eşafodaj de schelărie.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb